LUISTER VIA....

Dat sales belangrijk zijn voor je business, hoef ik jou niet uit te leggen. Lukt het je om high impact sales gesprekken succesvol te voeren, dan kun je immers met de leukste klanten werken die jij het beste kan helpen. Waar jij jouw genialiteit het meest van waarde kunt laten zijn. Kortom: bij wie jij de grootste impact kunt maken.

En waarschijnlijk ben je al goed in salesgesprekken. Anders had je niet de goedlopende business die je nu hebt. Maar zodra jij je ontwikkelt, als mens, ondernemer, expert die je bent, wordt je ook weer op een ander niveau uitgedaagd in de salesgesprekken die je voert.

En blijft het dus super interessant om telkens weer te kijken hoe jij de conversie van je salesgesprekken kunt verhogen. Het antwoord zit immers steeds weer op een andere plek.

Ik gaf er vorige week een gast masterclass over aan de klanten van Jette van Duijn. Zij ging aan de slag met wat we bespraken, tapten er zelf lekker op los (ja, ik leerde haar hoe je dat effectief doet in de training “Leer zelf blijvend je business blokkades doorbreken met EFT“) en verkocht direct dezelfde middag twee diensten. ???

In deze aflevering deel ik een aantal manieren waarop jij die conversie kunt verhogen met de Emotional Freedom Technique (die trouwens ook super interessant zijn als je niet bekend bent met EFT).

Laat je me in een DM op Instagram weten wat deze aflevering je brengt?