Donderdag was ik op het event van Suzanne van Schaik. En jeetje mina, wat is zij toch een lefwijf.

En ongeacht of jij zelf de ambitie hebt om zingend op een event te staan, of in een hoepel te hangen, of…. denk ik dat het voor ieder van ons een mooi voorbeeld is van hoe je lef in je business brengt.

Een mooie vraag die dan ook en passant donderdag langskwam op het event, was: wat als je nog 10x moediger zou zijn, wat zou je dan doen?

Serieus, stel je dat eens voor. Als je voorbij de angst gaat. Voorbij de twijfel en onzekerheid. Als het je allemaal niks zou kunnen schelen. Je niet bang bent om keihard op je bek te gaan. Je je echt niks aan zou trekken van wat anderen wellicht, misschien, stiekem (of hardop, oh help) van je denken en over je vinden.

Als het er allemaal niet zou toe zou doen. Als het allemaal geen grip op je had.

Als je alleen maar gedreven zou worden door je moed, je verlangen en je missie.

Wat zou je dan doen? En hoe zou dat voelen?

Voel eens wat er allemaal voor jou, voor je klanten, je business en je kwaliteit van leven mogelijk zou zijn….

En weet je wat het mooie is? Het is mogelijk! Want doe moed heb je, dat weet ik zeker. Het is alleen een kwestie van ‘m naar boven halen en de ruimte geven.

Deel gerust met me wat jij zou doen als je 10x meer moed had. Of plan een call met me in als je op zoek wilt naar die 10x meer moed in jou.

Als die moed verscholen zit onder twijfels, angsten of overtuigingen die nu nog waarheid lijken… weet dan dat de Emotional Freedom Technique je kan helpen om die moed vrij te maken.

Er zijn nog tickets voor de 2-daagse training “Leer zelf blijvend je business blokkades doorbreken met EFT”. Wees welkom, als je durft….