Zij gingen je voor en creëerden al rust, vrijheid & massive impact in hun business

Suzanne van Schaik
Business coach, Suzanne van Schaik

Ik heb al jaren business coaching. Ben zelf al jaren business coach. Weet heel veel van marketing, sales en positionering. Maar ik ben ook heel erg ambitieus, wil elke keer weer een big leap maken. En daarbij stuit ook ik op blokkades. Zo liep ik nu tegen de blokkade aan dat ik het lastig vind om onthecht te zijn van het resultaat en in verbinding te blijven met mensen in verkoopgesprekken. Ik ben mega resultaatgericht en als salesgesprekken dreigden af te dwalen, dan kon ik echt in de kramp schieten. Ik had heel veel last van mijn Ego daarin. Ik ging heel hard mijn best doen om de mensen te krijgen waar ik ze wilde hebben. Juist doordat ik zo aan mensen ging trekken, namen zij afstand van me en verloor ik de verbinding en bereikte ik juist niet mijn doel.

Ik heb daar al tal van gesprekken over gevoerd met allemaal verschillende mensen, maar dit was duidelijk een blokkade die met praten niet op te lossen viel. Ik had tot op zeker hoogte al inzicht in wat mijn blokkade was, maar daarmee lukte het me niet om het te verbeteren of op te lossen.

Ik ging heel blanco de sessie in, zonder verwachtingen. Direct tijdens de sessie voelde ik al een enorme afname van de spanning die onder de blokkade lag. Maar ik was ook wel sceptisch of dit effect aan zou blijven. Want hoe zou het zijn als die blokkade in real life weer getriggerd zou worden? Zou ik dan niet weer gewoon terug in de emotie schieten en mijn Ego zijn gang laten gaan?

Maar ik ben nog steeds veel relaxter. Tijdens het salesgesprek eerder deze week voelde het veel natuurlijker, ik had veel meer de rust om het gesprek even zijn beloop te laten gaan in het vertrouwen dat ik het wel weer terug zou pakken. Intuïtief voelde ik nu wat passend en nodig was. Het was daarmee een véél minder geforceerd gesprek, wat ik eerder wel terug kreeg van mensen. Die geforceerdheid was er gewoon helemaal af. Wat direct resulteerde in een ‘ja’ van mijn ideale klant. En deze week heeft zelfs nog een ideale klant ‘ja’ gezegd!

Ik ben heel excited en enthousiast over wat Maartje heeft betekent voor me op dit punt. En ik denk dat het een enorme toevoeging is op ‘alleen’ business coaching of advies. De snelheid van EFT vind ik echt super aantrekkelijk. Met deze methode hoef je niet te herhalen, je hoeft niet zelf nog weer te gaan oefenen. Dit is zo enorm krachtig.

“Mijn salesblokkade – die met praten niet op te lossen viel – geneutraliseerd waardoor mijn ideale klant nu veel makkelijker ‘ja’ zegt”

Anoniem

Wat deelname aan de Dream Business Academy me na 6 maanden al gebracht heeft?

 • Ik voel me veel stabieler. Geef veel meer mijn grenzen aan. Ben meer thuis (en daar zijn ze thuis ook blij mee).
 • Ik ben nu écht baas over mijn eigen tijd, in plaats van dat ik mijn dagen laat vullen door wat zich aandient of wat de klant van me vraagt.
 • Ik heb ruimte om te ondernemen, in plaats van de boel draaiende te houden.
 • Voel de rust om na te denken over waar we naar toe willen, visie te ontwikkelen.
 • Ik voel veel meer vertrouwen.
 • Ik communiceer veel genuanceerder, niet meer zo zwart – wit.
 • Ik zie nu veel duidelijker wat er nog moet gebeuren, praktisch, maar ook in mijn eigen ontwikkeling en het loslaatproces.
 • Ik handel steeds minder uit frustratie.
 • Ik zie nu echt dat de Wet van Aantrekking werkt, keer op keer.
 • We zijn inmiddels van 5 naar 10 medewerkers gegroeid en het eind is nog niet in zicht. Bovendien komen steeds precies díe mensen op pad die we in gedachten hebben.
 • Ik ben er weer voor mijn kinderen.

“We zijn inmiddels van 5 naar 10 medewerkers gegroeid en het eind is nog niet in zicht.”

Karin van Maurik
Psycholoog

Mijn idee: een paar losse coachingsgesprekken in het kader van werk-privébalans, haar voorstel: écht investeren in mezelf.

Was dat nodig dan? Mijn leven was toch best oké? Ik had immers het ‘plaatje’ goed voor elkaar.

Maar was ‘best oké’juist niet wat er knaagde?

Ze voelde vanaf het begin dat er meer in mij zat, een groter potentieel dan ik liet zien, durfde toe te geven aan mezelf.

Want dat durven toegeven, dat was (en is bij tijden nog steeds) doodeng. Als je immers voelt wat er in je zit, dan is het logische dat je dat ook gebruikt.

Maar… dat betekent dat ik mijn kop boven het maaiveld heb uit te steken. Aargghh!!!

De ene beer na de andere heeft ze samen met mij getackeld.

Er was namelijk maar één iemand die me klein hield, dat was ik zelf.

De deur naar mijn intuïtie werd gedeblokkeerd. Het zaadje van buiten de kaders bewegen werd geplant. Om uit te groeien tot een gewortelde boom met vruchten voor anderen.

Maartje, dank dat jij jouw ‘ding’ deed en daardoor een buitengewone invloed hebt uitgeoefend op mijn pad.

“Het zaadje van buiten de kaders bewegen werd geplant. Om uit te groeien tot een gewortelde boom met vruchten voor anderen.”

Jette van Duijn
Aanbodexpert & goudvanger, Fabriek Authentiek

Ik was happy in mijn bedrijf, het liep goed, klanten wisten me goed te vinden. Maar ik verlangde ook naar een nog succesvollere business. Ik liep tegen een plafond aan en mijn aanbod, klanten en prijzen voelde niet meer kloppend. En eerlijk gezegd voelde het vaak ook ‘saai’. Zonder dat ik het wilde, verslapte ik in m’n bedrijf en werd ik nonchalant.

Met mijn hoofd en harde werken was ik ver gekomen, maar ik wist dat deze volgende stap in mijn business een andere aanpak nodig had.

Voordat ik instapte, was ik bang dat mijn bedrijf complex zou worden, veel klanten, veel freelancers om in te huren, veel rompslomp. Maar door mijn aanbod weer terug naar de kern te brengen en mijn focus op 1 programma te leggen, versimpelde juist alles. Ik verscherpte mijn programma “Master Your Program’ en de prijs verdubbelde doordat ik mijn waarde weer volledig ging voelen. Ik kreeg weer veel meer tijd en ruimte om echt met mijn klanten te verbinden en hen op de meest impactvolle manier te helpen. En heb ik nu EFT in de vingers, waarmee ik oneindig mijn eigen blokkades én die van mijn klanten kan doorbreken.

De eindeloze scherpe vragen van Maartje daagden me constant uit om echt op het hoogste niveau te denken en te spelen. Ik kreeg steeds nieuwe perspectieven hoe ik mijn waarde op de meest lucratieve manier neerzet.

“Ik kreeg steeds nieuwe perspectieven hoe ik mijn waarde op de meest lucratieve manier neerzet.”

Anique van Kooij
Intuitief stijlcoach, Sensa Stijlcoach

Voordat ik met jou ging samenwerken, zat mijn agenda vol, had ik moeite mijn energie hoog te houden en stond wat ik verdiende niet in verhouding met wat ik er aan tijd en energie in stopte. Ik kwam er maar niet uit hoe ik die Next level stap moest maken. Nu heb ik in één jaar tijd mijn omzet verdrievoudigd ten opzichte van het jaar ervoor en de investering zo ruimschoots terugverdiend door groots te leren denken en zonder harder te gaan werken.

“Nu heb ik in één jaar tijd, mijn omzet verdrievoudigd”

Erna Snellen
Coach en therapeut, Liefdespijn

Ik heb de hulp van Maartje ingeroepen toen er zoveel klanten kwamen dat ik het bijna niet aan kon. Ik wist dat ik het anders moest gaan doen, maar wist niet wat en vooral hoe.

Mijn doel was meer rust te creëren in mijn agenda en manieren te leren hoe ik meer mensen tegelijk zou kunnen helpen.

Maartje heeft me hier heel goed bij geholpen. We zijn aan de slag gegaan met een ander businessmodel en zijn samen heel praktisch gaan kijken hoe ik dat zo snel en ontspannen mogelijk zou kunnen invoeren.

Hierbij had ik nog wat innerlijke issues op te lossen, die in de weg zaten om bepaalde stappen te zetten. Ik voel nu dat ik die stappen echt kan zetten. Dat is super fijn!

Maartje heeft me ook erg goed geholpen om online nog meer waarde toe te voegen en hoe ik bepaalde zaken beter en efficiënter kan aanpakken.

Ik heb Maartje ervaren als een hele fijne businesscoach. Ze heeft precies die mix die ik zocht in een businesscoach. Concreet, doortastend, praktisch, commercieel en diepgaand.

Ik heb er veel aan gehad!

“Meer rust in mijn business door een nieuw business model en het doorbreken van blokkades”

Nienke Steenhuisen-Kamminga
Haptotherapeut, HaptoNienke

De woorden moeiteloos en vertrouwen spraken me enorm aan, dat was een verlangen!

Ik heb de neiging om hard te werken. Waardoor ik mijn grenzen meer kwijtraak en geen fouten mag maken van mezelf. Dat wilde ik niet langer. Ik wilde weer meer vrijheid en passie voelen in mijn werk.

De enige twijfel over de Dream Business Academy was het financiële aspect, om mijzelf deze waarde te mogen toekennen. En toch ben ik het aangegaan.

Ik merk dat ik door de coaching sneller mijn overtuigingen en beperkende gedachten, mijn angsten om mijn kwetsbaarheden naar buiten te brengen en mijn plek in te nemen, tegenkom en weet te tackelen. Ik vind het fijn om te sparren over mogelijkheden en creatieve ideeën middels kritische, doortastende vragen van Maartje. Waardoor ik ook nieuwe mogelijkheden zie, zoals het groepsprogramma wat ik nu aan het ontwikkelen ben, daar was ik zelf niet opgekomen. Ik zie nu ook veel sneller kansen om nieuwe klanten te krijgen, neem daarin het voortouw en de regie en met resultaat. Daarbij leer ik ook dat wat ik lastig vind aan te gaan en niet meer uit te stellen. Daarnaast is er is nu veel meer balans tussen in mijn bedrijf en aan mijn bedrijf werken.

Als ik geen ‘ja’ had gezegd tegen de Dream Business Academy, had ik minder stappen gezet en was ik meer in het oude patroon van niet durven, te lastig en uitstellen blijven hangen. Dan was ik gebleven bij het oude vertrouwde en dus veilige. Wat geen of bijna geen groei zou hebben betekent.

Ik heb mooie stappen gezet en ben hier dankbaar voor!

“Meer klanten door meer balans & regie”