GRATIS STRATEGIESESSIE VOOR LOOPBAANCOACHES

Geef je hier op om samen met mij je plan te maken voor je eigen succesvol loopbaancoachingsbedrijf. Afgestemd op wie jij bent en wat voor jouw bedrijf echt gaat werken.

Als bonus ontvang je meteen mijn checklist De 7 stappen naar een succesvol loopbaancoachingsbedrijf.

Vul onderstaande vragen in om te kijken of het waardevol is samen in gesprek te gaan.

10 + 1 =

* Door het invullen van je gegevens op het contactformulier ga je automatisch akkoord met het privacy statement.

REACTIES VAN BUSINESS COACHINGSKLANTEN

Ik had het gevoel dat ik met een businesscoach in kortere tijd meer uit mijn onderneming kon halen en het kans op succes dus groter zou zijn.
Voor deelname aan de Dream Business Academy liep ik vooral aan tegen gebrek aan focus en raakte ik nog wel eens verdwaald in alle nieuwe dingen die op mij af kwamen. Ik miste een strategie en overzicht.

Toch twijfelde ik over de kosten. Ik had net flink wat investeringen gedaan in mijn onderneming en wist wel dat het businesscoachtraject zich zou terugbetalen, maar 100% garantie had ik natuurlijk niet.

Ik heb focus, meer overzicht en meer zelfvertrouwen gekregen. Ik heb al behoorlijk wat vaardigheden geleerd, een groep met businessbuddies die in hetzelfde schuitje zitten, een klankbord en ik ben al een heel aantal keer uit mijn comfortzone gegaan, ik doe dingen die ik voorheen spannend vond nu (bijna) moeiteloos. Bovendien heb ik een scherpere niche durven kiezen waar ik nog meer energie van krijg. En waardoor de eerste groep van mijn nieuwe aanbod meteen moeiteloos vol zat.

Karin van Maurik

GZ-psycholoog voor masterpsychologen, Find and Follow

De woorden moeiteloos en vertrouwen spraken me enorm aan, dat was een verlangen!

Ik heb de neiging om hard te werken. Waardoor ik mijn grenzen meer kwijtraak en geen fouten mag maken van mezelf. Dat wilde ik niet langer. Ik wilde weer meer vrijheid en passie voelen in mijn werk.

Ik had al ervaren dat ik het prettig vind om begeleid te worden door een coach die me regelmatig even een zetje geeft om mijn angsten en overtuigingen onder de loep te nemen en aan te gaan. De enige twijfel over de Dream Business Academy was het financiële aspect, om mijzelf deze waarde te mogen toekennen. En toch ben ik het aangegaan.

Ik merk dat ik door de coaching sneller mijn overtuigingen en beperkende gedachten, mijn angsten om mijn kwetsbaarheden naar buiten te brengen en mijn plek in te nemen, tegenkom en weet te tackelen. Ik vind het fijn om te sparren over mogelijkheden en creatieve ideeën middels kritische, doortastende vragen van Maartje. Waardoor ik ook nieuwe mogelijkheden zie, zoals het groepsprogramma wat ik nu aan het ontwikkelen ben, daar was ik zelf niet opgekomen. Ik zie nu ook veel sneller kansen om nieuwe klanten te krijgen, neem daarin het voortouw en de regie en met resultaat. Daarbij leer ik ook dat wat ik lastig vind aan te gaan en niet meer uit te stellen. Daarnaast is er is nu veel meer balans tussen in mijn bedrijf en aan mijn bedrijf werken.

Omdat ik ZZP’er ben is het ook fijn om met andere ondernemers met regelmaat af te stemmen en hulpvragen te delen.

Als ik geen ‘ja’ had gezegd tegen de Dream Business Academy, had ik minder stappen gezet en was ik meer in het oude patroon van niet durven, te lastig en uitstellen blijven hangen. Dan was ik gebleven bij het oude vertrouwde en dus veilige. Wat geen of bijna geen groei zou hebben betekent.

Ik heb mooie stappen gezet en ben hier dankbaar voor!

Nienke Steenhuisen-Kamminga

Haptotherapeut, HaptoNienke

Je denkt echt mee wat super fijn is. Ik ging met een duidelijke intentie en vraag ons gesprek in en ondanks dat we het vervolgens eerst heel ergens anders over hebben gehad, zijn we daar wel gekomen door eerst naar andere dingen te kijken. En door die duidelijk te krijgen werd het obstakel waar ik mee zat automatisch helder?? enorm bedankt!

Sylvana Riethoven

Body & Mind Master, Sylvana Riethoven

De VIPdag heeft mij zo veel meer helderheid gegeven, super fijn. Je hebt mij ook echt weer laten voelen waarom ik ook al weer mijn business ben begonnen. Het ontbrak me ook aan focus. Waar mocht ik me eerst op gaan richten en in welke vorm? Door daar eerst op te richten, konden we vervolgens een hele mooie opzet maken voor een nieuw aanbod. Van hieruit  ben ik mijn aanbod verder gaan uitwerken en heb ik het in de markt gezet.

Deze VIP dag heeft me richting, helderheid en focus gebracht. Fijn om een hele dag 1 op 1 aandacht te hebben. Ik heb er heel veel uitgehaald.

Wendy de Klerk

Spiritueel Mindset coach, Just me Wendy

Ik ervoer te weinig tijd en overzicht in m’n bedrijf. Het gevoel overheerste dat m’n agenda en m’n hoofd altijd vol zat en er altijd van alles moest gebeuren.

Ik leerde Maartje via via kennen en zag gelijk die rust en het gemak waarmee zij haar succesvolle business runde. Daar wilde ik van leren. Deze Business Retreat in a Morning was voor mij precies wat ik op dat moment nodig had en precies genoeg om weer energiek door te kunnen.

De retreat heeft me verdieping, stevigheid en concrete aanscherpingen voor mijn aanbod opgeleverd. Maartje liet me een hele cruciale valkuil zien: teveel focussen op de inhoud van m’n vak. En hielp me een grote blokkade inzien en die direct oplossen waardoor het voelt dat ik nu echt in een next level gestapt ben, me nog vrijer voel.

De Business Retreat in a Morning heeft me dit gebracht: stevigheid in wat ik doe, voor wie ik dat doe, waarom ik dat doe, bevestiging van de lijnen van mijn aanbod, aanscherpingen, blokkades ingezien en opgeheven en super veel energie en concrete handvatten om m’n business te laten groeien op een manier waarmee ik nog beter voor mezelf blijf zorgen.

Als ik de retreat niet had gedaan, had ik de grote blokkade nooit kunnen ontdekken. Een blokkade die me tegen hield om me volledig vrij te bewegen en te uiten en mijn bedrijf te runnen op de manier hoe ik dat wil doen.

Jette van Duijn

Aanbodexpert & Goudvanger, Fabriek Authentiek

Ik heb de hulp van Maartje ingeroepen toen er zoveel klanten kwamen dat ik het bijna niet aan kon. Ik wist dat ik het anders moest gaan doen, maar wist niet wat en vooral hoe.

Mijn doel was meer rust te creëren in mijn agenda en manieren te leren hoe ik meer mensen tegelijk zou kunnen helpen.

Maartje heeft me hier heel goed bij geholpen. We zijn aan de slag gegaan met een ander businessmodel en zijn samen heel praktisch gaan kijken hoe ik dat zo snel en ontspannen mogelijk zou kunnen invoeren.

Hierbij had ik nog wat innerlijke issues op te lossen, die in de weg zaten om bepaalde stappen te zetten. Ik voel nu dat ik die stappen echt kan zetten. Dat is super fijn!

Maartje heeft me ook erg goed geholpen om online nog meer waarde toe te voegen en hoe ik bepaalde zaken beter en efficiënter kan aanpakken.

Ik heb Maartje ervaren als een hele fijne businesscoach. Ze heeft precies die mix die ik zocht in een businesscoach. Concreet, doortastend, praktisch, commercieel en diepgaand.

Ik heb er veel aan gehad!

Erna Snellen

Coach en therapeut, Liefdespijn

REACTIES VAN KLANTEN DIE MET DE DROOMBAAMETHODE GECOACHT WERDEN

De Droombaanmethode heeft me laten inzien dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik zelf dacht of durfde te hopen. Het heeft me heel veel energie, rust en enthousiasme gebracht. Een drive om dat te gaan doen waar ik gelukkig van word. Nee durven zeggen en los kunnen laten. Een enorme boost van mijn zelfvertrouwen met betrekking tot mijn (werk)toekomst. Wat er tezamen voor zorgt dat ik voor mijn droombaan durf, kan en wil gaan!

Ik heb er ontzettend van genoten. Van alle opdrachten, alle mooie inzichten, het anders kijken naar en ondertussen super veel gedaan krijgen en leren van en over mezelf.

Als je er echt voor gaat, even deze tijd aan jezelf geeft, kom je met deze methode tot prachtige dingen. 

Nienke

Heel erg bedankt voor je rol als coach. Ik heb er echt enorm veel aangehad. Niet alleen op werkgebied, maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben echt dolblij dat ik mee heb gedaan aan dit programma en kan het anderen van harte aanraden. Je positieve insteek, open, frisse en ondernemende mindset, hebben mij echt tot inzichten gebracht. Je hebt mij met je scherpe feedback aan het denken gezet. Vertrouwen gegeven als ik het even kwijt was en niet meer zag. Bedankt! De Droombaanmethode was het duwtje’ in de rug dat ik nodig had!”

Guusje

“Ik liep tegen terugkerende ontevredenheid aan in mijn werk. In elke nieuwe baan begon na een aantal maanden de verveling toe te slaan.  Ik wilde graag onderzoeken hoe ik meer tevredenheid zou kunnen ervaren. Een ander belangrijk punt was dat ik geen balans ervaarde tussen het moederschap en werk.

Wel twijfelde ik of het het geld waard was. Het zou mijn eerste grote uitgave zijn voor mezelf.

Mijn deelname heeft me precies gebracht wat ik wilde: vertrouwen in mijn talenten, meer denken in mogelijkheden, enthousiasme, een concreet plan. Maar vooral zicht op waar ik gelukkig van word en een kracht zo sterk dat ik er soms zelf nog bang van word.

Het is een periode van reflectie, tijd voor jezelf, ontdekken. Echt een cadeau waar je de rest van je leven op terug kan grijpen.”

Karin

© 2023 Maartje Koppen | Branding & Webdesign door Branding agency Marte Methorst