Soms loopt het thuis niet lekker. Zijn er troubles, worstelingen en zorgen.

Om een kind wat niet lekker draait op school.
Je partner die een burn-out in zeilt.
Een (schoon)ouder die ziek wordt en hulp nodig heeft.

En ben je daar nodig. Praktisch, maar ook mentaal, met heel je zijn.

Natuurlijk gaat dit voor. Op alles. Liefde & gezondheid, no question.

Maar, hoe zit het op zulke momenten met je business?

Valt alles als een kaartenhuis in elkaar en komt het piepend en krakend tot stilstand?

Voelt misschien wel even lekker, die stilstand. Dan heb je in ieder geval echt alle tijd en rust om aan dat andere stuk van je leven te besteden.

Maar liever heb je een business die je de ruimte geeft om er te zijn voor je gezin, familie, vrienden terwijl de business gewoon doordraait. Ook als jij minder beschikbaar bent.

Zodat je in ieder geval in je business continuïteit ervaart, stabiliteit, zekerheid. Want als het thuis niet lekker loopt, wankelt er al genoeg. Dan wil je er geen wankelende business bij hebben.

Maar kijken naar hoe je je business door kunt laten draaien als de troubles er al zijn, is verdomde lastig. Omdat je kop dan al ergens anders naar staat, ergens anders nodig is.

Liever richt je je business nu al zo in dat jij misbaar bent als het nodig is.

En als het (nog) niet nodig is, geniet je van de ruimte die het je geeft in je business. Om verder door te pakken, eindelijk dat boek te gaan schrijven, je programma een update te geven of een ijzersterk inwerkprogramma neer te zetten. Bijvoorbeeld.

Hoe je je business zo kunt inrichten? Daar zijn verschillende manieren voor. Afhankelijk van jouw business en jouw wensen.

Benieuwd wat er voor jou mogelijk is? Stuur me dan even een mailtje, dan kijken we er samen naar.