Het hebben van een positieve money mindset is altijd belangrijk, voor iedereen. Zeker ook voor ondernemers. En zeker ook nu, nu we in de coronacrisis zitten. Ik ben er van overtuigd dat deze uitdagende tijd niet het einde van je business hoeft te betekenen. Juist niet! Maar om goed uit de crisis te komen, is het wel nodig dat je nu al werkt aan het bouwen, verstevigen of behouden van een positieve money mindset.

Ik vertel je in dit interview waarom dat juist nu belangrijk is. Ok, dat lijkt een inkoppertje. Al is er een reden waar veel ondernemers zich nog niet zo bewust van zijn. Maar ik ga je óók vertellen wat de grootste valkuilen zijn en welke stappen je kunt zetten om een positieve money mindset te ontwikkelen, juist nu we in een crisis zitten.

Nu hoor ik je denken “Makkelijker gezegd dan gedaan”, maar als je de valkuilen kent en weet wat je concreet kunt doen, wordt het al een stuk makkelijker.

Ook geef ik je in het interview een hele makkelijke, concrete oefening om direct mee aan de slag te gaan.

En weet je wat het mooie is? Met een positieve mindset, hoef jij ook niet meer je diensten gratis weg te geven. Want dat klinkt heel sociaal, maar is het niet.

Wat is jouw grootste take away vanuit dit interview? En nog belangrijker, wat ga jij nu, vandaag nog doen om je mindset een positieve boost te geven? Laat je het me hier weten?