LUISTER VIA....

Je kunt jezelf wel voor je kop slaan. Je had het je tijdens de vakantie nog zó voorgenomen om het rustiger aan te doen in je business. Om niet meer de klant koning te laten zijn. Om niet alsmaar met een opgejaagd gevoel de dag door te gaan, aan het eind van de dag opgelucht dat je geen ballen hebt laten vallen en alle to do’s zijn afgewerkt.

Je wilde het anders. Je zag het al helemaal voor je hoe heerlijk het zou zijn om volkomen relaxed je business te runnen. Misschien zag je nog niet helemaal voor je hoe je dat voor elkaar zou krijgen. Maar dat het mogelijk is, dat wist je wel.

En toch… toch verval je weer in dat patroon van hard werken.

Je bent niet de enige, ik zie het veel gebeuren, ik had het er ook over met Marlies van der Hout. En ik snap het, echt! Er zijn namelijk 4 redenen waarom je blijft hangen in het harde werken. Ik deel ze met je in deze aflevering.

Doe er je voordeel mee, want als je weet waar het aan ligt, weet je ook wat je kunt doen om het anders te gaan doen.

Wil je hier verder met me over praten? Drop dan een berichtje in mijn DM op Instagram, kletsen we daar verder.