LUISTER VIA....

Ze wist prima dat haar klanten er helemaal niet mee geholpen zijn dat ze altijd beschikbaar is. Dat het zelfs veel waardevoller is om ze eigenaarschap te geven over hun eigen proces. En toch, toch voelde ze dat ze wel altijd beschikbaar moest zijn. Want als ze niet meteen zou reageren op een vraag, zou ze hen in de steek laten. Ze teleurstellen en hun verwachtingen niet waar maken. Ze had ze immers beloofd dat ze hen écht zou helpen de business van hun dromen te bouwen.

Uiteindelijk nam ze de beslissing niet langer in het weekend en in de avonden beschikbaar te zijn. Communiceerde dat ook naar haar klanten.

En daar bleef het bij. Ze verviel in haar oude gewoonte. Reageerde toch, no matter het tijdstip of de dag.

In deze aflevering vertelt Marlies van der Hout wat uiteindelijk het verschil maakte. Waardoor ze niet alleen opnieuw de beslissing nam niet meer altijd beschikbaar te zijn voor haar klanten, maar ze zich er deze keer ook echt aan hield. En ze deelt openhartig welke overtuigingen de grootste saboteurs bleken te zijn in dit proces.

 Wil je net als Marlies de Emotional Freedom Technique zelf in de vingers leren krijgen? Wees welkom bij de training “Leer zelf blijvend je business blokkades doorbreken met EFT” die voor dit najaar weer gepland staat.