LUISTER VIA....

Wekelijks de vrijdag vrij stond al jaren op haar verlanglijst, maar telkens weer vond ze manieren om zichzelf te saboteren (haar woorden) en te druk te zijn om die vrijdag vrij te nemen. Nu besteed ze dagelijks 2,5 uur aan morning routines en ontspanning, neemt ze die vrijdag daadwerkelijk vrij én laat ze tegelijkertijd haar business groeien en krijgt ze meer voor elkaar dan ooit tevoren.

In gesprek met mijn klant Maja Donker, groeigids en verdienadviseur voor creatieven en coaches, deelt zij welke rol EFT hierin heeft gehad en op welke 2 andere manieren zij de Emotional Freedom Technique inzet in haar bedrijf.

En ik kan je nu al verklappen dat die laatste manier super interessant is én vaak over het hoofd wordt gezien.

Meer weten over Maja? Bezoek haar website of kijk op haar LinkedIn profiel.

Wil jij net als Maja EFT in de vingers krijgen om je eigen business blokkades te kunnen doorbreken? Meld je dan aan voor de 2-daagse training Leer zelf blijvend je business blokkades doorbreken met EFT.

Wil je samen met Maja in een groep je rust en vrijheid in je business brengen om van daaruit moeiteloos en relaxed door te groeien? Wees welkom in de Dream Business Academy. Vraag nu een gesprek met ons aan.