LUISTER VIA....

Dit is geen rant tegen de gehele business coachingsindustrie. Het is ook geen aflevering om slechte coaches af te fakkelen.

Wat het wel is? 30 minuten de waarheid over wat jij écht nodig hebt om je business verder te brengen en je grootste ambities werkelijkheid te laten worden. Met daarin weer tal van voorbeelden om jou persoonlijk te triggeren want, spoiler alert, daar zit het goud.

Wil jij persoonlijk volop getriggerd worden én leren hoe je de emotionele lading voor eens en voor altijd van die triggers af kunt halen? Zodat je daadwerkelijk andere dingen in je business gaat doen (en je weet, zodra je andere dingen gaat doen, ga je ook andere resultaten krijgen)? Meld je dan nu al aan voor de LAATSTE editie van de 2daagse “Leer zelf blijvend je business blokkades doorbreken met EFT” op 12 september en 9 oktober. Tickets boek je op www.maartjekoppen.nl/eft-training.

Duurt dat je te lang? Spring dan even bij me in de DM op Insta of LinkedIn, dan hebben we het over hoe je eerder al met mij samen kunt werken.