LUISTER VIA....

Laat ik je meteen uit je droom halen: het grotere perspectief wat jij voor je onderneming ziet, komt nog niet eens in de buurt van wat er echt mogelijk is.

Én je hebt er helemaal niks aan als ik je vertel hoe dat nog grotere perspectief eruitziet. Daar kan je hoofd namelijk nog niet bij.

Terwijl er nog zo veel meer mogelijk is. Je nog zo veel meer impact kunt maken. Op je klanten, je business (je omzet, so you want),

In de nieuwste aflevering van de EFT in Business podcast deel ik een simpele yoga oefening met je die je laat ervaren hoe dat zit. En ik deel met je wat je kunt doen om te zorgen dat jij ook dat grotere perspectief gaat zien. Én voelen. Want, spoiler alert: daar zit het ‘m uiteindelijk in.

Ik ben heel benieuwd wat deze aflevering je brengt, leuk als je dat me me deelt in een DM op instagram. Ook als je vragen hebt, verzoeken voor een volgende aflevering: jump in mijn DM, ik ga graag het gesprek met je aan.