LUISTER VIA....

In de vorige aflevering gaf ik al aan dat EFT wat mij betreft nooit het doel van een samenwerking met mij is. EFT is slechts een middel. Een middel om het resultaat wat jij graag wilt bereiken, te bereiken. Om het verhaal wat jij als jouw waarheid wilt hebben, daadwerkelijk te verwezenlijken.

Maar, welke rol neemt EFT dan concreet in in een samenwerking met mij, of specifiek, in mijn jaarprogramma de Dream Business Academy? Dat vertel ik je in deze nieuwe aflevering.

Hierin deel ik een stuk wat ik normaal exclusief voor mijn klanten houdt ook met jou. Zodat ook jij dit keer hier waardevolle inzichten uit kunt halen.

Ik ben heel benieuwd wat deze aflevering je brengt, leuk als je dat me me deelt in een DM op instagram. Ook als je vragen hebt, verzoeken voor een volgende aflevering: jump in mijn DM, ik ga graag het gesprek met je aan.

Mocht je willen verkennen of de Dream Business Academy iets voor jou is? Plan dan een call met ons in.