LUISTER VIA....

Alhoewel leven in het hier & nu heel mindful is en je zeker veel brengt, is het zacht uitgedrukt niet handig om business wise alleen maar bezig te zijn met vandaag en morgen.

Wil je een toekomstbestendige business hebben en houden, dan zul je toch echt verder vooruit moeten kijken. Naar hoe jij je business wilt runnen over pak ‘m beet 20 jaar (trigger nummer 1?). Naar wat jij wilt dat je business betekent voor je in de toekomst en wat die je brengt, letterlijk en figuurlijk. Daar een helder beeld van hebben door ver uit te zoomen, om vervolgens weer in te zoomen en te kijken wat je dan NU te doen staat om die toekomst te verwezenlijken.

Maar dit is slechts 1 van de 5 elementen die nodig zijn om een toekomstbestendige business te bouwen.

Altijd al benieuwd geweest waar zo’n live dag van de Dream Business Academy over kan gaan (ik schrijf bewust KAN gaan, want als je deze aflevering luistert, zul je begrijpen dat het elke keer weer ergens anders over gaat)? Dan is dit de aflevering die je moet luisteren. Want het is precies dit vraagstuk “Hoe toekomstbestendig is jouw business?” waar het de afgelopen live dag over ging.

Stel je open voor wat ik met je deel, hoor het vanuit jouw perspectief en laat je flink triggeren. Want in elke trigger die je voelt, zit waarde voor je verscholen (en nee, niet altijd omdat je op dat stuk te groeien of te leren hebt, soms ook op een andere manier, deel ik ook in deze aflevering met je).

Én in deze aflevering deel ik welke bijzondere bonus ik je wil geven als cadeau omdat ik bijna jarig ben, voor als jij een ticket koopt voor de 2-daagse training Leer zelf blijvend je business blokkades doorbreken met EFT op 10 november en 8 december.