OPLEIDING
DROOMBAANCOACH

VANWEGE DE CORONACRISIS IN AANGEPASTE VORM ZODAT JIJ DIRECT DE DROOMBAANMETHODE TOE KUNT PASSEN

OPLEIDING
DROOMBAAN
COACH

DRAAG BIJ AAN EEN POSITIEVERE WERELD

Vol vertrouwen en moeiteloos anderen begeleiden om hun droombaan te ontdekken en te verwezenlijken. Je coachees zien groeien, zien dat hun zelfvertrouwen toeneemt, dat ze echt weten, voelen en vertrouwen op dat wat hen gelukkig maakt in werk. Die ogen die gaan stralen, die schouders die omhoog gaan, de veel krachtigere stem waarmee ze praten als ze het hebben over hun droombaan. En zien wat voor een impact dat heeft ook buiten hun werk.

Hoe mooi is het als je hier een bijdrage aan levert. Als jij dit mogelijk maakt. Als jij zo bijdraagt aan een positievere wereld.

En dan ook nog op een manier waardoor je er zelf ook van geniet. Doordat je vertrouwen hebt op jouw aanpak. Omdat je wéét dat met jouw methode het écht mogelijk is om jouw coachees te helpen hun droombaan te creëren.

Ondernemerschap omarmen

Als je dan ook nog het ondernemerschap durft te omarmen en daar met een moeiteloosheid en ook hier vol vertrouwen stappen in weet te zetten, dan wordt het écht leuk. Voor jou en je coachees.

Dan trek je namelijk de coachees aan die echt bij jou passen. Waar je direct een klik mee hebt en waarmee het fijn samenwerken is. En waar je dus de mooiste resultaten mee kunt boeken.

Dan ben je kortom jouw eigen droombaan aan het verwezenlijken. En ben je echt een voorbeeld voor jouw coachees en anderen van hoe je optimaal plezier, energie en voldoening uit je werk kunt halen.

Word je blij van dit idee? Begint het te stromen en denk je “Ja, dat wil ik ook!”?

Of word je misschien juist wat onrustig, omdat je denkt “Ja, dat wil ik ook!” en meteen daar achteraan denkt:

\

"Maar hoe dan?!"

\

"Waar begin ik?"

\

"Hoe ga ik klanten krijgen?"

\

"Wat doe ik met die klanten, hoe pak ik dat aan?"

Dat herken ik. Helemaal. Kijk maar naar de video die ik daarover voor je opnam.

OPLEIDING TOT DROOMBAANCOACH

Ik vertel je daarom heel graag over de opleiding tot Droombaancoach en de licentie voor de Droombaanmethode.

In deze opleiding leer ik je namelijk coachen met de Droombaanmethode. Een methode die bewezen effectief is. Al meer dan 150 mensen hebben met deze methode ontdekt hoe hun droombaan eruitziet en hoe ze die kunnen verwezenlijken.

Ik ga je niet alleen alle ins & outs van deze methode leren, je krijgt ook de beschikking tot de hele online leeromgeving met alle 14 stappen van de Droombaanmethode. Met video’s, werkboeken, checklisten en andere downloads. Die jij in kunt zetten om jouw coachees stap voor stap in dit mooie proces te begeleiden. Alles staat al helemaal klaar voor jou en je coachees. Zodat jullie samen een vliegende start kunnen maken. Jij in jouw coachingsbedrijf, jouw coachees in hun zoektocht naar hun droombaan.

DIT ZEGGEN COACHEES OVER DE DROOMBAANMETHODE

Wat ik uit de coaching heb gehaald? Energie. Om met nieuwe plannen bezig te zijn. Vertrouwen. Mijn CV is nu op orde, ik heb een duidelijk verhaal en ben er van overtuigd dat ik iets kan toevoegen. Zelfs opdrachten waar ik in eerste instantie het nut niet zo van in zag, hebben me veel gebracht. Ik leerde mezelf en mijn eigen krachten beter kennen.

Ans

“Ik zou de Droombaanmethode zeker aanraden! Omdat je enorm veel over jezelf leert. Je zoomt in op je dromen, in plaats van te focussen op banen. Je zelfvertrouwen groeit. Daarnaast vind ik dat je een hele verfrissende blik hebt op het begrip werken. Iemand die de Droombaanmethode doorloopt, wordt niet alleen op weg geholpen op werkgebied. Maar het is ook een waar cadeau aan jezelf, omdat je als persoon ook groeit.”

Diana

Heel erg bedankt voor je rol als coach. Ik heb er echt enorm veel aangehad. Niet alleen op werkgebied, maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben echt dolblij dat ik mee heb gedaan aan dit programma en kan het anderen van harte aanraden. Je positieve insteek, open, frisse en ondernemende mindset, hebben mij echt tot inzichten gebracht. Je hebt mij met je scherpe feedback aan het denken gezet. Vertrouwen gegeven als ik het even kwijt was en niet meer zag. Bedankt! De Droombaanmethode was het duwtje’ in de rug dat ik nodig had!”

Guusje

Het heeft me geholpen in het proces om mijn volgende stap in mijn loopbaan te zetten. Door mijn talenten te achterhalen en te bekijken welke rollen en organisaties het beste bij me passen. Heel verhelderend en inspirerend. Prettige werkvorm met video, opdrachten en gesprekken.

Brechje

“Ik liep tegen terugkerende ontevredenheid aan in mijn werk. In elke nieuwe baan begon na een aantal maanden de verveling toe te slaan.  Ik wilde graag onderzoeken hoe ik meer tevredenheid zou kunnen ervaren. Een ander belangrijk punt was dat ik geen balans ervaarde tussen het moederschap en werk.

Wel twijfelde ik of het het geld waard was. Het zou mijn eerste grote uitgave zijn voor mezelf.

Mijn deelname heeft me precies gebracht wat ik wilde: vertrouwen in mijn talenten, meer denken in mogelijkheden, enthousiasme, een concreet plan. Maar vooral zicht op waar ik gelukkig van word en een kracht zo sterk dat ik er soms zelf nog bang van word.

Het is een periode van reflectie, tijd voor jezelf, ontdekken. Echt een cadeau waar je de rest van je leven op terug kan grijpen.”

Karin

“Vorig jaar rond deze tijd had ik dit niet durven dromen. Het voelt zo fijn om iets te doen waar ik energie van krijg. Ik had nooit verwacht dat ik blij zou worden van 4 dagen werken, ik werk er zelfs soms 5.”

Lieke

DE OPLEIDING BESTAAT UIT 3 DELEN

VANWEGE DE CORONACRISIS PASSEN WE DE VOLGORDE AAN, ZODAT JIJ DIRECT DE DROOMBAANMETHODE IN KUNT ZETTEN VOOR JE KLANTEN

Deel

Deel

Deel

Deel 1

In het eerste deel ervaar je de Droombaanmethode van binnenuit en ga je je die eigen maken. Jij bent de coachee in je eigen droombaantraject. Ik ga je persoonlijk coachen zodat we samen jouw onderscheidende kracht helder krijgen. Je gaat zien en geloven wat jij teweeg kunt brengen. En durft te gaan staan voor wat jij te bieden hebt.

Ook deel ik alle ins & outs van de Droombaanmethode met je en maak je je het gedachtegoed van een echte Droombaancoach eigen. We kijken hoe jij er jouw persoonlijke draai aan kunt geven zodat jij voor jouw ideale klant maximale waarde gaat leveren. Hoe jij er JOUW programma van kunt maken.

Na het afronden van het eerste deel ben je helemaal klaar om de Droombaanmethode bij jouw eigen coachees toe te gaan passen.

Deel 2

In het tweede deel leer ik je hoe je jouw programma succesvol en moeiteloos op de markt brengt. Met jouw eigen verhaal. Op een manier die bij jou past. Omdat het alleen dan echt voor je gaat werken. Zodat je ook in het ondernemerschap groeit en geniet. En echt de vrijheid ervaart die het zelfstandig ondernemerschap met zich mee kan brengen. Ik leer je marketing-, sales- en ondernemersskills en denk met je mee hoe je van jouw onderneming een succes kunt maken. Je mag me al je vragen stellen!

 (Werk je in loondienst en wil je daar de Droombaanmethode toe gaan passen? Dan passen we deze module in overleg aan.)

Deel 3

In het derde deel pas je de Droombaanmethode toe bij je eigen coachees en ontvang je supervisie van mij. Zodat je vol vertrouwen blijft coachen en de mooiste resultaten behaalt met jouw coachees.

Daarnaast blijf ik met je mee denken op ondernemersvlak en moedig ik je aan om je daarin te blijven ontwikkelen.

BEN JE ENTHOUSIAST?

 

 

 

“Ja-zeggen tegen de opleiding was een eerste stap op weg naar mijn eigen droombaan. Het maakt de stap naar het worden van een coach gemakkelijker omdat je een basis hebt waar je mee aan de slag kunt. Je hoeft niet zelf nog op zoek naar een methode, de werkboeken en de videos zijn er al. Je kunt je direct gaan richten op het zoeken van coachees en daarmee inkomsten. Je hebt al meteen een grote stap genomen.

Daarnaast heb ik de methode zelf als coachee doorlopen en wist ik al dat het goed in elkaar zat en dat je er als coachee echt stappen mee kunt zetten, dus het was al iets wat ik anderen zou aanraden.

Waar ik daarvoor tegenaan liep, was dat de stap naar een andere carrière en zeker naar die van coach te groot is voor me. Er komen te veel dingen op je af die je moet regelen voordat je iets hebt wat je onder de aandacht kunt brengen van coachees. De grote “wat heb ik te bieden”-vraag stopte het zetten van stappen.

De basis van de Droombaanmethode die er gewoon ligt is het meest waardevolle tot nu toe. Ik moet nog een boel doen wat betreft het opzetten van mijn bedrijf, maar ik weet dat de methode staat als een huis en dat ik daar niet wakker van hoef te liggen.

Daarnaast is het ook fijn een coach te hebben die meedenkt rondom het opzetten van je bedrijf. Een van de dingen waarom ik zei dat ondernemen niets voor mij was, was dat ik het contact met collega’s ging missen. Op deze manier heb je dat toch. En de opleiding biedt me een stok achter de deur om ook daadwerkelijk meters te maken in mijn bedrijf.”

Suzanne de Grooth – Verlijsdonk ~ Grooths leven

LICENTIEJAREN

In de vervolgjaren, waarin jij je licentie voor de Droombaanmethode doorzet, blijf jij de online leeromgeving met alle video’s, werkboeken checklisten en extra downloads en geautomatiseerde mails inzetten bij jouw coachees. Uiteraard inclusief alle updates. En maak je deel uit van de speciale Droombaancoach Facebookgroep waarin je al je vragen kunt stellen en we met je meedenken. Bovendien zijn er elk jaar 3 live dagen met de andere Droombaancoaches. Waarin ik je niet alleen bijpraat over de updates van de methode, maar ook over marketing, sales en ondernemerschap. En uiteraard staan deze dagen vol van inspiratie van mij en de anderen.

Je hoeft het niet alleen te doen, maar maakt onderdeel uit van de groep van gecertificeerde Droombaancoaches die je steunen, met je meedenken en verder laten groeien.

“Mijn reden om de opleiding tot Droombaancoach te gaan volgen, was dat ik er tegen opzag om zelf een heel programma te gaan maken. Ik wilde liever met andere dingen bezig zijn, een webiste opzetten etc. dan een programma maken wat zo goed in elkaar zit als het jouwe.

Ik had gelijk wel het idee dit klopt. Ik heb zelf vaker meerdere coachingsdingen gedaan vanuit mijn eerdere werkgever en had er ook ideeën bij. De Droombaanmethode paste heel mooi in het plaatje zoals ik het ook voor ogen heb. Het is fijn dat ik niet met het hoe en technische dingen ervan bezig hoefde te zijn en daarnaast werkt de methode en is dit reeds bewezen.

Ik vind het waardevol om met de andere Droombaancoaches van gedachte te kunnen wisselen en jou vragen te kunnen stellen m.b.t. de methode.

Daarnaast heeft de opleiding me dieper doen nadenken over wat voor coach ik ben.”

Mirjam Beek
MirDroomBaan

“Ik ben met de opleiding begonnen vanwege mijn eigen positieve ervaring met de methode, dus van binnenuit kunnen ervaren wat een mooi, afwisselend programma het is. De opzet (combinatie van offline/online/1-op-1 en groep) is precies zoals ik het zelf zou willen inrichten dus ook deels, waarom het wiel opnieuw uitvinden?

Wat ik eerder lastig vond was dat ik wist welke transformatie ik bij een coachee teweeg wil brengen, maar de praktische tools/oefeningen/werkboeken misten om die transformatie te realiseren. Ik had  veel twijfels m.b.t. de hoe. Ik ervaar nu een bepaalde mate van rust omdat ik niet meer zo bezig hoef te zijn met de hoe, en me meer kan richten op andere aspecten.

Het meest waardevolle vind ik de community, het gebruik maken van een methode die zichzelf al bewezen heeft en het inzicht in de achtergronden van het programma.”

Kimberly Keulers
Colour your Future

WAT KRIJG JE TIJDENS DE OPLEIDINGSPERIODE?

=

Video’s & werkbladen om de methode helemaal te doorgronden en eigen te maken.

=

Maandelijkse live Q&A sessies waarin je al je vragen kunt stellen.

=

3 live dagen waarin we de diepte induiken, concreet aan de slag gaan met het opstellen van jouw programma en ik met je meedenk over je marketing en business. Het zijn deze live dagen waarin echt stappen worden gezet.

=

Individuele supervisie van mij wanneer je de Droombaanmethode concreet in gaat zetten bij jouw coachees. Want in de praktijk komen de échte en specifieke vragen pas naar boven.

=

Je maakt deel uit van de exclusieve Droombaancoach Facebookgroep. Waar je al je vragen kunt stellen, ideeën worden uitgewisseld en andere Droombaancoaches voor je klaar staan om samen te werken, je te inspireren en te steunen. Een kleine groep die elkaar successen gunt en echt met elkaar meeleeft en stimlueert om je comfort zone op te rekken.

=

Jij mag het logo van gecertificeerd Droombaancoach zodra je deel één van de opleiding hebt afgerond, gebruiken op je website en in al je andere uitingen. Zodat iedereen kan zien dat jij een gecertificeerd Droombaancoach bent.

=

Je wordt opgenomen in de lijst van gecertificeerde Droombaancoaches op mijn website. Waardoor mensen die bij mij terecht komen in hun zoektocht naar een coach die hen begeleidt in het vinden van hun Droombaan, kunnen zien dat jij één van die coaches bent die met de Droombaanmethode werken.

WAT KRIJG JE GEDURENDE DE LICENTIEPERIODE?

=

Jij blijft uiteraard het logo van gecertificeerd Droombaancoach gebruiken.

=

Gedurende de licentieperiode blijf je deel uit maken van de speciale Droombaancoach Facebookgroep.

=

Maandelijkse live Q&A sessies waarin je nog steeds al je vragen kunt stellen.

=

Jaarlijks 3 live dagen met intervisie, coaching en inspiratie.

=

Updates van alle materialen.

=

Je blijft opgenomen in de lijst van gecertificeerde Droombaancoaches op mijn website.

VOOR WIE IS DEZE OPLEIDING EN LICENTIE BEDOELD?

=

Jij wilt ‘niet alleen maar’ loopbaancoach zijn, maar helpen Droombanen werkelijkheid te laten worden. Écht impact maken op het werk en leven van anderen. Om zo jouw bijdrage te leveren aan een mooiere wereld.

=

Je verlangt er naar om zelf een voorbeeld te zijn van hoe je moeiteloos en vol plezier serious business kunt maken van je droom.

=

Je realiseert je dat kunnen coachen één ding is. Maar dat daar vol vertrouwen moeiteloos een succesvolle business van maken, een ander verhaal is. Een verhaal, wat jij je eigen wilt maken.

=

De basisvaardigheden van het coachingsvak heb jij al onder de knie. Vanuit een (coachings-)opleiding of door ervaring.

=

Je bent startend ondernemer of bent er aan toe om je onderneming een nieuwe wending te geven. Óf je ziet mogelijkheden om de Droombaanmethode binnen de organisatie van jouw werkgever toe te gaan passen.

=

Jij wilt graag met je eigen programma werken, maar ziet op tegen alle tijd en energie die het kost om een eigen methode te ontwikkelen en een programma te ontwerpen en bouwen.

=

Jij wilt je focussen op het coachen, niet op alle technische aspecten die komen kijken bij (het bouwen van) een online leeromgeving.

=

Jij wilt grenzen verleggen, letterlijk en figuurlijk. En dus af van de ‘standaard, old school’ manier van alleen maar 1-op-1 coachen op locatie.

=

Het lijkt je heerlijk om te kunnen werken op afstand, zonder dat het persoonlijke contact tussen jou en je coachee en je betrokkenheid daar onder leidt. Misschien heb je zelfs wel de droom om plaats onafhankelijk te werken.

=

Jij wilt de creatieve vrijheid van het ondernemerschap behouden én werken met een methode waarvan je weet dat het werkt.

=

Jij denkt in mogelijkheden en bent nieuwsgierig naar wat er nog meer mogelijk is.

=

Jij neemt 100% de verantwoordelijkheid voor jouw leven.

INTERESSE OM OOK GECERTIFICEERD DROOMBAANCOACH TE WORDEN?

Vraag een verkenningsgesprek aan

1 + 10 =

© 2022 Maartje Koppen | Branding & Webdesign door Branding agency Marte Methorst