MONEYFESTEREN GA IK JE LEREN

Doorbreek in 7 simpele stappen je geldblokkades en word een magneet voor financiële overvloed

HOE GAAN WE DAT DOEN?

Voor het ondernemen zelf draai jij je hand niet meer om. Je bent nu op het punt gekomen dat het groter mag. Alleen blijft die big break through vooralsnog uit.

Money issues wil je het niet noemen. Want je verdient prima, toch? Prima is alleen niet goed genoeg meer. Je wilt voor het serieuze geld gaan, maar je lijkt er maar niet bij te kunnen.

Misschien denk je net even te vaak:

[

Zou het me dit keer wéér gaan lukken?!

[

Ik moet heel hard werken om veel geld te kunnen (of mogen?) verdienen

[

Is het echt nodig om zó veel te gaan verdienen?

[

Kan ik al die verantwoordeiljkheid wel aan als ik écht veel ga verdienen?

[

Hoe kan ik verantwoorden dat ik zulke hoge prijzen vraag?

[

Ben ik wel zo iemand die voor het grote geld in de wieg is gelegd?

En daar schieten jij en je bedrijf geen klap mee op.

Terecht, want hoe heerlijk is het als jij vrij van geldblokkades (zullen we ze toch maar gewoon zo noemen?) je business runt. Vanuit stevigheid en vertrouwen de juiste prijzen vraagt. Zonder scrupules overvloed in je leven verwelkomt. Oprecht geniet van het feit dat je meer dan genoeg geld ontvangt. En moneyfesteert alsof het niks is.

– Mirjam van Helmond –

“Met EFT heb ik jaren geleden kennis mogen maken, maar nooit actief toegepast. Dus ik was wel nieuwsgierig wat het voor me zou doen. Tijdens de sessie in de EFT in Business Club zijn we met diverse blokkades aan de slag gegaan. De ene blokkade spreekt wat meer aan dan de andere, maar altijd gebeurt er iets. Ook wanneer je vooraf denkt dat het niet op jou van toepassing is. Wat ik zo mooi vind is dat je belemmerende overtuigingen doorbreekt op een onbewust niveau. En bij elke sessie had ik bij de laatste ronde het gevoel van ‘Yes, ik heb er zin in, kom maar op!’ Heerlijk die shifts en energie.”

“Yes, ik heb er zin in, kom maar op!”

WAT JIJ NODIG HEBT IS:

 

Inzicht in je eigen blokkades en belemmerende overtuigingen op alle geldvlakken (dat zijn er meer dan je nu denkt)

Loslaten van die blokkades, zodat de Wet van Aantrekking zijn werk kan doen

Een simpele en krachtige tool om die blokkades te doorbreken, zodat werken aan je money mindset geen ellenlange, vermoeiende en zware exercitie is

Snappen op welke manier je je gelddoelen moet stellen zodat moneyfesteren makkelijker wordt

Vertrouwen, zonder enige vorm van ongeloof of ongemak, dat jij een magneet voor overvloed kunt zijn, dat je het waard bent om te moneyfesteren

WAT ZEGGEN DEELNEMERS

JIJ KRIJGT VAN MIJ:

 

In ‘Moneyfesteren ga ik je leren’ neem ik je in 7 simpele en effectieve stappen mee om je geldblokkades voor eens en voor altijd achter je te laten.

7 korte videolessen ( ik ga je niet overvoeren met info, maar maak het lekker behapbaar voor je) over money mindset, geldblokkades, de katalysator van de Wet van Aantrekking en meer.

7 audiobestanden van alle videolessen, voor als je liever luistert.

7 werkbladen met krachtige opdrachten om inzicht te krijgen in jouw persoonlijke geldblokkades en waarmee je je eigen, nieuwe en positieve geldverhaal gaat schrijven

5 video’s met begeleide EFT-sessies om de verschillende geldblokkades voor eens en voor altijd te doorbreken

WAT MAAKT DAT DEZE MONEYFESTEREN CURSUS ECHT WERKT..

Dit is voor jou als je al het nodige aan persoonlijke ontwikkeling gedaan hebt en dus niet bang bent om die blokkades aan te kijken. Als je er naar verlangt om unapologetically gróóts te gaan met de impact die je maakt én de business die je hebt.

Als je voelt dat het tijd is voor die echte bold moves which scares the hell out of you, maar dan zonder die verlammende angst en mét volledige vertrouwen en commitment.

Als het je bovendien niet ontbreekt aan zelfvertrouwen en je wéét en voelt dat je onwijs veel waarde biedt. Als je op je huidige level daadwerkelijk succesvol bent. En snapt dat ‘every level has it’s own devil’ niet zomaar een gezegde is, maar waar is. En bereid bent die next level devils de nek om te draaien.

BONUS

De videoles ‘High impact doelen stellen’ inclusief werkboek, die normaal alleen toegankelijk is voor deelnemers van de Dream Business Academy en waarmee je nog meer verdieping brengt in het stellen van je gelddoelen, waardoor moneyfesteren nog moeitelozer gaat

High impact moneyfestatie meditatie om in jouw nieuwe werkelijkheid te stappen waardoor het moneyfesteren nog makkelijker wordt

“Als je wilt groeien in je business is deze cursus een aanrader, omdat je ontdekt wat je belemmert, je staat er bewust bij stil en je kunt er direct wat aan doen. Voorheen werkte ik heel hard aan mijn resultaat en negeerde ik alle opkomende gevoelens die ik had bij het ondernemen. Nu ik zicht heb op die belemmerende gedachten over mijzelf en hetgeen ik waard ben en als ik daar aan werk, gaat de rest ook meer stromen.”

“Ik vond les 3 over mijn relatie met geld het meest impactvol. Door hierover na te denken en mee aan de slag te gaan, ben ik echt anders gaan denken.”

“Eigenlijk heeft het bijgedragen aan mijn zelfvertrouwen. Geld is geen ‘vijand’ meer, maar een symbool van mijn waarde. En de symbool van de waarde van anderen.”

“De afgelopen maanden heb ik een flinke verhoging van mijn uurloon gekregen en heb ik meer werk gekregen. Daarnaast merk ik dat ik meer creativiteit heb en mogelijkheden zie. Mogelijkheden die ik nog heel spannend vind, maar waar ik naar toe ga werken.”

Met Moneyfesteren ga ik je leren geef je jezelf de toestemming én de tools om je money mindset waanzinnig te shiften.

Samen zorgen we ervoor dat jij geld liefdevol omarmt in plaats van (onbewust) afstoot. Zodat je eindelijk je prijzen verhoogt en niet alleen jij, maar ook de klanten er 100% achter staan, je een magneet wordt voor overvloed en eindelijk die financiële vrijheid creëert waar je zo naar verlangt.

Priceless, want dit neem je de rest van je leven mee.

MAAR VOOR JOU SLECHTS €249,-

VEEL GESTELDE VRAGEN:

Hoe lang kan ik over de cursus doen?

Je krijgt onbeperkt toegang tot alle materialen van de videocursus. Zo kun je de lessen op een later moment er nog eens bij pakken voor inspiratie en nieuwe inzichten.

Ik ben nog niet bekend met de Emotional Freedom Technique, is dat erg?

Nee, wees gerust, ik leg je uit wat je moet weten en begeleid je door alle sessies heen. No problem!

Ik doe zelf al veel met EFT, voegt deze cursus dan nog wat toe?

Super gaaf dat jij deze magische tool al in de vingers hebt. De cursus helpt je om helder te krijgen welke blokkades jij persoonlijk te doorbreken hebt. Zie de begeleide sessies in dat geval als leidraad en inspiratie en tap er zelf vervolgens lekker op los.

Emotional Freedom Technique, wat is dat?

Dit is een magisch krachtige en effectieve tool die blokkades blijvend doorbreekt door gevoelens los te koppelen van herinneringen of gedachtes. Binnen in de hersenen worden ingesleten neurologische verbindingen verbroken en nieuwe verbindingen aangelegd. Op een niveau in de hersenen waar je met praten alleen niet bijkomt, namelijk diep in de amygdala. Een combinatie van acupressuur en cognitieve gedragstherapie en wetenschappelijk bewezen effectief. Meer weten? Luister dan de EFT in Business podcast.

Kan ik in termijnen betalen?

Nee, en dat is niet om jou te pesten. Als jij denkt dat betalen in termijnen voor jou de manier is om mee te kunnen doen aan deze cursus, is de keuze om juist in 1x te betalen en vol overgave en vertrouwen in deze cursus te stappen een eerste belangrijke stap in het shiften van je money mindset. Die shift gun ik je.

VANAF HIER MAAK JIJ DE KEUZE OM TE STOPPEN MET SABOTERENDE GEDACHTES…

… zodat je jouw ambities waar kunt maken en een florerende business krijgt waarmee je niet alleen de meest fantastische impact maakt, maar ook de meest fantastische omzet en winst. Geef maar toe, je weet dat je het waard bent.