LET OP: LAATSTE EDITIE 12 SEPTEMBER & 9 OKTOBER

DAARNA KOMT DEZE TRAINING NIET MEER TERUG

LEER ZELF BLIJVEND JE BUSINESS BLOKKADES DOORBREKEN MET EFT

En maak de weg vrij naar onbelemmerde groei voor je business.

IK HEB EEN BIZAR EFFECTIEVE TOOL

Waarmee je zelf blijvend je business blokkades kunt doorbreken en zo de weg naar nog meer succes vrij kunt maken ZONDER HARD TE HOEVEN WERKEN.

En ik leer ‘m je met alle liefde.

Zodat jij nog meer impact kunt gaan maken met het mooie en belangrijke werk wat jij hier te doen hebt.

In deze 2-daagse training leer ik je alles wat je nodig hebt om de Emotional Freedom Technique (want daar hebben we het over) voor jezelf en je business in te zetten.

Waardoor je een tool in handen hebt waarmee jij, op elk moment, waar je ook bent, blokkades die oppoppen, groot en klein, achter je kunt laten. Afscheid van kunt nemen. Voorgoed. Binnen een uur.

Precies wat jij dus nodig hebt om je blokkades instantly en blijvend (!) te doorbreken.

Maar ik leer je niet simpelweg deze tool. Nee, de training is zoveel meer dan dat. Het is je bewust worden van alle blokkades die je op dit moment belemmeren in de groei van je business. Het is écht kiezen en gaan voor ondernemen en groeien vanuit moeiteloosheid, zonder hard te werken.

LUISTER WAT HET MARLIES BRACHT OM DEZE TRAINING TE VOLGEN:

WIL JIJ GROEIEN MET JE BUSINESS ZONDER DAAR HARD VOOR TE WERKEN?

En ben je bereid te doen wat nodig is om die groei mogelijk te maken?

Je hebt grootse ambities . Maar loopt ook nog tegen zaken aan waardoor je niet de impact maakt die je wilt maken. Je bent druk bezig alle ballen in de lucht te houden, rust om vooruit te kijken en snode plannen te smeden (en ze uit te voeren!) ontbreekt. Je trekt nog niet de juiste klanten aan. Je prijzen matchen niet met de waarde die je geeft.

Weet dat de grootste blokkade om te groeien, geen gebrek aan kennis of kunde is. De grootste blokkade ben jij zelf (sorry, ik zeg meteen even waar het op staat).

Met de oude verhalen , belemmerende gedachtes en aannames, angsten en bezwaren die je hebt. Bewust en onbewust. Met de bullsh*it die je jezelf vertelt en die op dit moment jouw waarheid is. Waardoor het zwaar en hard werken is om de groei te verwezenlijken die je voor ogen hebt.

"Wat als het een echt succes wordt, neemt mijn business me dan niet over?"

"Als ik deze prijzen ga vragen, moet ik wel héél veel waarde bieden, kan ik dat waarmaken?"

"Minder werken kan niet, dan doe ik mijn klanten tekort"

"Ik kan sales niet uit handen geven, potentiële klanten hebben het nodig om met mij persoonlijk te praten."

"Ik heb een prachtig jaar gedraaid, maar dat was een toevalstreffer, dat lukt me vast niet nog een keer."

"Die next level klant is super demanding, kan ik dat wel dragen?"

Met al die business blokkades houd jij jezelf en je business klein. Onnodig klein. En je ambitieuze en mooie dromen op afstand. Daarmee doe je niet alleen jezelf, maar ook je (toekomstig) klanten te kort.

En je weet het, dit zijn slechts stemmetjes in je hoofd. Je wéét dat het mogelijk is. Je ziet het ook bij andere ondernemers die zich niet tegen laten houden door die stemmetjes, die vol vertrouwen die hoge prijzen vragen. Die heel bewust kiezen om voor die next level klant te gaan en dus mooie groepen next level klanten bij elkaar brengen en die weten te dragen. Die én een succesvolle business draaien én tijd en energie hebben voor hun gezin en zichzelf. Maar jij hakt die knopen maar niet door, jij stelt uit. Saboteert je eigen dromen. En blijft doen wat je altijd al deed. Omdat je weet dat het niet waar is, maar het wel waar voelt. Kun je niks aan doen, zo is je brein nu eenmaal gewired.

En dat maakt dat je …

maar uit blijft stellen, terwijl je prima weet wat je te doen staat.

niet écht durft te gaan voor die next level klant.

heel hard gaat werken, om maar te bewijzen hoe goed je bent.

een veilige belofte blijft doen, waarvan je tenminste zeker weet dat je die waar kunt maken.

te veel in je bedrijf zelf blijft doen, bang dat anders de ziel uit je business verdwijnt.

vanuit ongeloof en toch nog een angst voor 'tekort' blijft handelen. Terwijl de cijfers iets anders laten zien, maar hé, wie geeft jou de garantie dat die cijfers zo goed blijven?

toch 'ja' blijft zeggen tegen klanten die eigenlijk niet meer passen.

niet gaat voor die optimale positionering want dan trek je tenminste ook niet echt die next level klant aan en kun je niet op je bek gaan.

En nogmaals, je wéét dat het allemaal onzin is. Maar het voelt waar. En dat is precies waarom je die ideeën niet uit je hoofd krijgt. Waarom het niet lukt de stemmetjes de mond te snoeren. Want je kunt er wel andere overtuigingen naast zetten, maar deze oude overtuigingen blijven de kop op steken en vanuit de onderstroom je energie naar beneden halen en je acties saboteren.

Het is dus nodig om op gevoelsniveau de zaken te shiften. Grondig te doorbreken en afscheid van te nemen. Blijvend.
Dat betekent dat je op een niveau in je hersenen moet doordringen waar woorden geen verschil maken. Coaching door te praten, het inzetten van positieve affirmaties of bekrachtigende overtuigingen naast je niet helpende overtuigingen zetten, maken niet dat je op dat niveau doordringt. De Emotional Freedom Technique doet dat wél.

“Meer dan waardevol. Eye opener van formaat.”

– Vanessa Bosmans –

STEL JE EENS VOOR:

Wat er gebeurt als jij die blokkades zélf kunt doorbreken:

[

Jezelf stevig positioneren en bijpassende prijzen vragen

[

Moeiteloos die next level klant aantrekken

[

Het fearless successen behalen, keer op keer en de trots die je daardoor voelt

[

Alle impact die je maakt bij die fantastische klanten en de voldoening die dat geeft

[

Werken vanuit flow en alignment, waardoor de Wet van Aantrekking nóg makkelijker voor je werkt

[

Je business inrichten zoals jij dat wilt, op jouw voorwaarden

[

De rust en ontspanning die je dat geeft (gaan de mensen om je heen je ook dankbaar voor zijn)

[

De (financiële) vrijheid die je dan krijgt en de mogelijkheden die je dat geeft

JE LEERT…

 

Alle basics van EFT die je nodig hebt om deze tool effectief in te zetten

De verschillende manieren waarop je EFT toe kunt passen (bij jezelf, maar ook online, 1-op-1, en in groepen, hoe gaaf is dat!)

EFT vanuit intuïtie en afstemming toe te passen (want dat is vele malen krachtiger dan te werken met vaste protocollen die je in veel andere EFT trainingen aangeleerd krijgt)

Hoe je EFT als katalysator inzet voor de Wet van Aantrekking

Andere keuzes maken, gebaseerd op vertrouwen. Andere stappen zetten. Zodat het resultaat ook anders wordt. Je ambities geen droom meer zijn, maar werkelijkheid.

EN ALS BONUS…

… leer ik je mijn persoonlijke ritueel waarmee ik heel simpel en intuïtief mijn eigen blokkades doorbreek en in januari al wist dat ik in 2021 mijn omzet zou verdubbelen ten opzichte van 2020 (en uiteindelijk maal 4 ging en mijn winst vertienvoudigde!)

… leer ik je deze tool ook bij jouw klanten in te zetten waardoor ze veel makkelijker en sneller diepe transformaties kunnen doormaken

“Grootste inzicht: gevoel is altijd de start van gedragsverandering. Met EFT wek je een negatieve emotie / blokkade op, neutraliseert deze én verankert vervolgens het positieve gevoel.”

– Jette van Duijn –

DIT IS WAT WE GAAN DOEN

[

Ik leer je de techniek en theorie, leg je precies uit hoe je een krachtige sessie opbouwt.

[

Je gaat zelf aan de slag om EFT echt in de vingers te krijgen (want ik wil dat je echt het vertrouwen voelt om EFT na de training ook echt in te gaan zetten).

[

Er is volop ruimte voor vragen die tijdens het oefenen bij je opkomen.

[

We doorbreken al op de 1e dag minstens 1 belangrijke business blokkade (en dus kan je business meteen gaan shiften).

[

We kijken hoe je EFT in je huidige aanbod kunt integreren waardoor je de waarde figuurlijk én letterlijk kunt laten toenemen (lees: je investering heel snel terugverdient).

[

We pakken je money mindset aan (ja, ook als gevestigde ondernemer heb issues op dat vlak, every level has it’s own devil), transformeren die naar helpende overtuigingen die de weg vrij maken om overvloed naar je toe te laten stromen.

LUISTER HIER WAAR DE TRAINING OVER GAAT

– Linda van Egmond –

“Ik begon vrij skeptisch en enkel voor mezelf aan de EFT training; met het idee dat het vooral iets zou zijn om mijn eigen blokkades te kunnen wegnemen. Tijdens de training realiseerde ik me niet alleen dat het effect wat EFT op mij had veel groter was dan ik tot dan toe dacht, maar ik heb ook besloten het onderdeel te maken van mijn aanbod. EFT is gewoon te krachtig om er niet meer mensen mee te gaan helpen.”

“Het effect van EFT is veel groter dan ik dacht.”

DEZE LAATSTE EDITIE IS ECHT VOOR DE ONDERNEMER DIE:

 

… door haar omzetplafond heen wil breken

… zich bewust is van haar eigen bullshit en hoe ze zichzelf daarmee tegenhoudt er vól voor te gaan.

… who wants to reinvent herself, die dondersgoed weet waar ze naar toe wilt, en nu de bijpassende mindset wil, zodat ze het niet alleen weet, maar ook vertrouwen voelt om het te gaan DOEN.

… die er al te lang naar verlangt om meer rust en vrijheid in haar business te brengen en er NU klaar voor is om het harde werken  achter zich te laten.

… die behoefte heeft aan een magisch sterke tool om blokkades bij haar coachklanten grondig en blijvend weg te nemen zodat haar coaching nóg krachtiger wordt.

Dit is voor jou als je kneitersgoed bent in het werk dat je doet. Je weet en voelt dat je echte waarde en transformaties biedt aan je klanten, met wie je 1-op-1 of in een groep werkt én tegelijkertijd voelt dat het nog krachtiger mag en nog makkelijker.

Als je voelt dat het tijd is voor die echte bold moves binnen je bedrijf which scares the hell out of you, maar dan zonder die verlammende angst en mét vol vertrouwen en commitment.

Als je bovendien snapt dat ‘every level has it’s own devil’ niet zomaar een gezegde is, maar waar is. En bereid bent die next level devils de nek om te draaien.

– Hanneke Sterk –

“Voor mij was de EFT training super waardevol. Er werd bij mij niet alleen een grote blokkade doorbroken, ook leerde ik hoe ik dat bij mijzelf kan toepassen én hoe ik mijn klanten met EFT kan helpen blokkades te doorbreken.

Met de juiste kennis en kunde is EFT een snelle, krachtige tool met veel impact!

Maartje begeleid je helder en kundig in het aanleren van de techniek. Tijdens de trainingsdagen leer je snel en doeltreffend EFT toe te passen.”

“EFT is een snelle, krachtige tool met veel impact!”

– Lenneke Muller –

“Wat mij aansprak in jouw training was het hands on karakter, de snelheid waarmee het toepasbaar is, de focus op business en daarmee de kans om andere inspirerende ondernemers te ontmoeten. Ik heb eerlijk gezegd geen ander trainingsinstituut overwogen, omdat juist die business focus van jou mij zo aansprak.”

“Ik heb geen ander trainingsinstituut overwogen.”

WAT, WAAR EN WANNEER? 

Twee dagen volledig verzorgd

Met een kleine groep, dus volop aandacht voor jouw persoonlijke vragen en blokkades. Maar dat betekent ook: beperkt aantal tickets…

WANNEER:

LET OP: DIT IS DE LAATSTE EDITIE!

Dinsdag 12 september 2023
Maandag 9 oktober 2023

WAAR:

Op een fantastische locatie – midden in het land – die het hele proces van blokkades doorbreken en loslaten enorm gaat ondersteunen.

INVESTERING:

Jouw investering om onbelemmerd te groeien met je business is:
 

€ 997,-

LET OP: LAATSTE EDITIE 12 SEPTEMBER & 9 OKTOBER

DAARNA KOMT DEZE TRAINING NIET MEER TERUG

MOOIE WOORDEN VAN DEELNEMERS

EFT training testimonial

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Kan ik de dagen ook los van elkaar volgen?

Nee, de twee trainingsdagen vormen een totaal die in deze volgorde gevolgd dienen te worden.

Mocht je de 2e dag écht niet kunnen, dan kunnen we in overleg kijken of je bij de volgende ronde van de training deze dag in kunt halen. Neem in dat geval even contact met me op.

Wat is EFT eigenlijk?

De korte uitleg:  EFT staat voor Emotional Freedom Technique. Een methode die accupressuur combineert met cognietieve gedragstherapie. Waardoor je de bedrading in je hersenen die gedachten en herinneringen koppelen aan emoties blijvend doorbreekt. De olifantenpaden die in je hersenen zijn ingeslepen, haal je weg, zodat er ruimte ontstaat om nieuwe paden en neurologische verbindingen te maken. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat deze methode effectief is. En mega efficiënt, want in de meeste gevallen kun je in één sessie een blokkade blijvend doorbreken.

De uitgebreidere uitleg luister je in de eerste aflevering van de EFT in Business podcast.

Gaan we ook echt mijn persoonlijke busines blokkades doorbreken?

Oeh, reken maar! Meer dan je lief is zelfs. Deze training is allereerst één groot bewustwordingsproces (pijnlijk wellicht, maar he, dat kun jij hebben). En al tijdens de 2 trainingsdagen doorbreken we enkele van jouw belangrijkste blokkades die je nu tegenhouden massive impact te maken op je klanten, je omzet en je kwaliteit van leven. Dus je bent gewaarschuwd, this is not for the faint hearted.

Hoe lang duren de dagen?

Beide trainingsdagen starten we om 9.30 uur en eindigen we rond 17.00 uur.

Ik heb al eens eerder een EFT cursus gedaan, is deze training dan niet dubbelop?

SUper dat je EFT al in de vingers hebt! Maar heb je ook geleerd om die op jezelf en je business blokkades toe te passen? Deze training gaat bovendien verder dan je alleen maar de Emotional Freedom Technique leren. Deze training gaat namelijk ook over je business mindset. Over het bewust worden van business blokkades en die gezamenlijk doorbreken (ervaar de kracht van EFT in een groep!). En bovendien leer ik je in deze training om niet alleen de blokkade te doorbreken met EFT, maar er ook een positieve bekrachtiging voor in de plaats te zetten. Een aspect van EFT waar in veel trainingen en opleidingen aan voorbij wordt gegaan.

Ik twijfel, kunnen we bellen?

Wil je overleggen of deze training echt waardevol voor jou en je business gaat zijn? Stuur gerust even een mail met je telefoonnummer, dan nemen we contact met je op en denken we eerlijk met je mee.

Cut the crap

Dit is wat je nodig hebt, dat weet je, dat voel je. Het is tijd om te stoppen met steeds weer in diezelfde valkuil stappen. Het is tijd voor een doorbraak.