LEER ZELF BLIJVEND JE BUSINESS BLOKKADES DOORBREKEN MET EFT

 

EN MAAK DE WEG VRIJ NAAR ONGEBREIDELDE GROEI VOOR JE BUSINESS

WIL JIJ GROEIEN MET JE BUSINESS ZODAT JE NOG MEER IMPACT KUNT MAKEN?

EN BEN JE BEREID TE DOEN WAT NODIG IS OM DIE GROEI MOGELIJK TE MAKEN?

 

De grootste blokkade om te groeien, is geen gebrek aan kennis of kunde. De grootste blokkade ben jij zelf (sorry, ik zeg meteen even waar het op staat).

Met de oude verhalen , belemmerende gedachtes en aannames, angsten en bezwaren die je hebt. Bewust en onbewust. Met de bullsh*it die je jezelf vertelt en die op dit moment jouw waarheid is.

Met al die business blokkades houd jij jezelf en je business klein. Onnodig klein. En daarmee doe je niet alleen jezelf, maar ook je (toekomstig) klanten te kort.

Stel je eens voor…

 

Wat er gebeurt als jij die blokkades zélf kunt doorbreken:

 

\

Jezelf stevig positioneren en bijpassende prijzen vragen

\

Moeiteloos die next level klant aantrekken

\

Het fearless successen behalen, keer op keer en de trots die je daardoor voelt

\

De (financiële) vrijheid die je dan krijgt en de mogelijkheden die je dat geeft (want geld is “slechts een middel”, maar wel een middel om dromen mogelijk te maken)

\

Het vertrouwen dat je voelt en de rust en ontspanning die je dat geeft (gaan de mensen om je heen je ook dankbaar voor zijn)

\

Werken vanuit flow en alignment, waardoor de Wet van Aantrekking nóg makkelijker voor je werkt

\

Alle impact die je maakt bij die fantastische klanten en de voldoening die dat geeft

 

IK HEB EEN BIZAR EFFECTIEVE TOOL

 

Waarmee je zelf blijvend je business blokkades kunt doorbreken en zo de weg naar nog meer succes vrij kunt maken.

En ik leer ‘m je met alle liefde.

Zodat jij nog meer impact kunt gaan maken met het mooie en belangrijke werk wat jij hier te doen hebt.

In deze 2-daagse training speciaal voor coaches leer ik je alles wat je als coach nodig hebt om de Emotional Freedom Technique (want daar hebben we het over) voor jezelf en je business in te zetten.

Waardoor je een tool in handen hebt waarmee jij, op elk moment, waar je ook bent, blokkades die oppoppen, groot en klein, achter je kunt laten. Afscheid van kunt nemen. Voorgoed. Binnen een uur.

Precies wat jij dus nodig hebt om je blokkades instantly en blijvend (!) te doorbreken.

Maar ik leer je niet simpelweg deze tool. Nee, de training is zoveel meer dan dat. Het is je bewust worden van alle blokkades die je op dit moment belemmeren in de groei van je business. Het is écht kiezen en gaan voor high impact maken.

 

 

JE LEERT…

 

\

Alle basics van EFT die je nodig hebt om deze tool effectief in te zetten

\

De verschillende manieren waarop je EFT toe kunt passen (bij jezelf, maar ook online, 1-op-1, en in groepen, hoe gaaf is dat!)

\

EFT vanuit intuïtie en afstemming toe te passen (want dat is vele malen krachtiger dan te werken met vaste protocollen die je in veel andere EFT trainingen aangeleerd krijgt)

\

Hoe je EFT als katalysator inzet voor de Wet van Aantrekking

\

Andere keuzes maken, gebaseerd op vertrouwen. Andere stappen zetten. Zodat het resultaat ook anders wordt. De groei geen droom meer is, maar werkelijkheid.

EN ALS BONUS

 

 

\

Leer ik je mijn persoonlijke ritueel waarmee ik heel simpel en intuïtief mijn eigen blokkades doorbreek en in januari al wist dat ik in 2021 mijn omzet zou verdubbelen ten opzichte van vorig jaar

 

\

Leer ik je deze tool ook bij jouw klanten in te zetten waardoor ze veel makkelijker en sneller diepe transformaties kunnen doormaken

 

 

DIT IS WAT WE GAAN DOEN 

 

N

Ik leer je de techniek en theorie, leg je precies uit hoe je een krachtige sessie opbouwt.

N

Je gaat zelf aan de slag om EFT echt in de vingers te krijgen (want ik wil dat je echt het vertrouwen voelt om EFT na de training ook echt in te gaan zetten).

N

Er is volop ruimte voor vragen die tijdens het oefenen bij je opkomen.

N

We doorbreken al op de 1e dag minstens 1 belangrijke business blokkade (en dus kan je business meteen gaan shiften).

N

We kijken hoe je EFT in je huidige aanbod kunt integreren waardoor je de waarde figuurlijk én letterlijk kunt laten toenemen (lees: je investering heel snel terugverdient).

N

We pakken je money mindset aan, transformeren die naar helpende overtuigingen die de weg vrij maken om overvloed naar je toe te laten stromen.

Ik begon vrij skeptisch en enkel voor mezelf aan de EFT training; met het idee dat het vooral iets zou zijn om mijn eigen blokkades te kunnen wegnemen. Tijdens de training realiseerde ik me niet alleen dat het effect wat EFT op mij had veel groter was dan ik tot dan toe dacht, maar ik heb ook besloten het onderdeel te maken van mijn aanbod. EFT is gewoon te krachtig om er niet meer mensen mee te gaan helpen. 

Linda van Egmond

Voor mij was de EFT training super waardevol. Er werd bij mij niet alleen een grote blokkade doorbroken, ook leerde ik hoe ik dat bij mijzelf kan toepassen én hoe ik mijn klanten met EFT kan helpen blokkades te doorbreken.

Met de juiste kennis en kunde is EFT een snelle, krachtige tool met veel impact!

Maartje begeleid je helder en kundig in het aanleren van de techniek. Tijdens de trainingsdagen leer je snel en doeltreffend EFT toe te passen.

Hanneke Sterk

Grootste inzicht: gevoel is altijd de start van gedragsverandering. Met EFT wek je een negatieve emotie / blokkade op, neutraliseert deze én verankert vervolgens het positieve gevoel.

Jette van Duijn

Meer dan waardevol. Eye opener van formaat.

Vanessa Bosmans

Zo fijn deze training. Weer nieuwe blokkades omhoog gehaald en meteen ook kunnen doorbreken. En ik kan het niet alleen voor mezelf heel goed gebruiken maar ook mijn klanten ermee helpen. Super tool dus!

Dorine Kat - Stronck

WAT, WAAR EN WANNEER?

Twee dagen volledig verzorgd.

Met een kleine groep, dus volop aandacht voor jouw persoonlijke vragen en blokkades.

Wanneer?
De data voor de volgende training: Woensdag 20 april en maandag 23 mei 2022.

Waar?
Op fantastische locaties in het midden van het land die je helpen om al in de identiteit van die nog succesvollere ondernemer te stappen.

De investering om te leren hoe jij zelf blijvend je business blokkades doorbreekt en onbelemmerd groeit met je bedrijf, is €997.

Boek nu met vroegboekkorting en bespaar 247 euro!

De investering voor deze 2-daagse training is nu € 750. De vroegboekkorting geldt tot 3 januari 2022.

ARE YOU IN?

 

EFT training testimonial

FREQUENTLY ASKED QUESTIONS

Kan ik de dagen ook los van elkaar volgen?

Nee, de twee trainingsdagen vormen een totaal die in deze volgorde gevolgd dienen te worden.

Mocht je de 2e dag écht niet kunnen, dan kunnen we in overleg kijken of je bij de volgende ronde van de training deze dag in kunt halen. Neem in dat geval even contact met me op.

Wat is EFT eigenlijk?

EFT staat voor Emotional Freedom Technique. Een methode die accupressuur combineert met cognietieve gedragstherapie. Waardoor je de bedrading in je hersenen die gedachten en herinneringen koppelen aan emoties blijvend doorbreekt. De olifantenpaden die in je hersenen zijn ingeslepen, haal je weg, zodat er ruimte ontstaat om nieuwe paden en neurologische verbindingen te maken. Het is inmiddels wetenschappelijk bewezen dat deze methode effectief is. En mega efficiënt, want in de meeste gevallen kun je in één sessie een blokkade blijvend doorbreken. 

Gaan we ook echt mijn persoonlijke busines blokkades doorbreken?

Tijdens de trainig zullen er enkele business blokkades, waaronder die op mindset, in de groep doorbroken worden. En ja, je zult ervaren dat je daarmee ook jouw persoonlijke blokkades op dat vlak achter je laat. Daarnaast is er tijdens de trainingsdagen en tussen de trainingsdagen door volop mogelijkheid om te oefenen, alleen en met de andere deelnemers. En kun je dan dus ook andere pseroonlijke business blokkades beetpakken en afscheid van nemen.

Hoe lang duren de dagen?

Beide trainingsdagen starten we om 9.30 uur en eindigen we rond 17.00 uur.

Kan ik ook in termijnen betalen?

Liever in termijnen betalen? Gaan we voor je regelen, no problem! Stuur even een mailtje, dan reserveren we direct een plek voor je.

Heb je nog vragen? Stuur me even een berichtje!

15 + 5 =

© 2019 Maartje Koppen | Branding & Webdesign door Branding agency Marte Methorst