EFT IN BUSINESS CLUB

Voor als jij wilt groeien in je business

I

De grootste blokkade om te groeien is geen gebrek aan kennis of kunde.

I

De grootste blokkade ben jij zelf.

I

Met je belemmerende gedachtes en mind fucks houd jij de groei van je eigen business tegen. En dat is zo zonde!

WIL JIJ GAAN VOOR #HIGHIMPACT EN GROEI?

Dan heb je dus je eigen blokkades onder ogen te zien en te doorbreken.

Want alleen dan kun je optimaal groeien met je bedrijf en er optimaal zijn voor je klanten. En dus die impact maken die jij hier te maken hebt.

STEL JE EENS VOOR…

Wat er allemaal shift in je business als je op regelmatige basis je blokkades gaat onderzoeken en loslaten:

I

Jezelf stevig positioneren en bijpassende prijzen vragen

I

Moeiteloos die next level klant aantrekken

I

Het fearless successen behalen, keer op keer en de trots die je daardoor voelt

I

De (financiële) vrijheid die je dan krijgt en de mogelijkheden die je dat geeft (want geld is “slechts een middel”, maar wel een middel om dromen mogelijk te maken)

I

Het vertrouwen dat je voelt en de rust en ontspanning die je dat geeft (gaan de mensen om je heen je ook dankbaar voor zijn)

I

Werken vanuit flow en alignment, waardoor de Wet van Aantrekking nóg makkelijker voor je werkt

I

Alle impact die je maakt bij die fantastische klanten en de voldoening die dat geeft

“Werken met Maartje, vind ik sowieso een feestje. Haar rust, doortastendheid, kennis en nuchterheid, werken voor mij heel prettig. Ze ziet iedereen in een groep, weet wie je bent en waar je mee bezig bent, top!

Met EFT heb ik jaren geleden kennis mogen maken, maar nooit actief toegepast. Dus ik was wel nieuwsgierig wat het voor me zou doen. Tijdens de sessie in de EFT in Business Club zijn we met diverse blokkades aan de slag gegaan. De ene blokkade spreekt wat meer aan dan de andere, maar altijd gebeurt er iets. Ook wanneer je vooraf denkt dat het niet op jou van toepassing is. Wat ik zo mooi vind is dat je belemmerende overtuigingen doorbreekt op een onbewust niveau. En bij elke sessie had ik bij de laatste ronde het gevoel van ‘Yes, ik heb er zin in, kom maar op!’ Heerlijk die shifts en energie.”

– Mirjam van Helmond –

“Door deelname aan de EFT in Business Club is mij duidelijk geworden dat er blokkades zitten in de onderstroom, zoals Maartje dat zo mooi zegt. De verhalen die ik mijzelf onbewust vertel, zitten mij in de weg. Verhalen vanuit mijn verleden of wellicht wel dieper in mijn onbewuste blokkeren mij om te doen wat ik het liefste doe. Met EFT worden deze blokkades weg gewerkt, dat is prachtig en wonderbaarlijk. Tevens is het fijn om het in een groep te doen, want sommige blokkades lijken bijna universeel in ons te zitten, dit voelt minder eenzaam en gezien.

De Club heeft mij het inzicht gegeven dat de sleutel tot succes niet zozeer zit in nog meer kennis en kunde, maar meer in mijn eigen houding ten opzichte van wat ik mijn klanten te bieden heb. Het resultaat is dat ik er minder krampachtig in zit en zodoende fijner leef.”

– Magda de Muijnck –

“Ik ben nu een half jaar lid van de EFT in Business Club en heb ook weer verlengd voor onbepaalde tijd. Ik vind het erg fijn om online samen te komen met gelijkgestemde die open zijn over waar ze tegenaan lopen. Het is fijn om te weten dat je niet de enige bent én het is leerzaam omdat je ook van elkaars blokkades leert. Daarbij ga je echt aan de slag om de blokkades te shiften met behulp van EFT. Geen standaard filmpje, want je persoonlijke inbreng wordt ook meegenomen. Maartje is een coach die je scherp houdt en je de juiste vragen stelt om ook zelf een laag dieper te komen. Mijn lidmaatschap geeft me meer ruimte en vrijheid in mijn (startend) ondernemerschap als coach. Voor mij is het een maandelijkse stok achter de deur om te kijken waarin ik nog meer kan groeien. Oh ja.. en het zijn een leuk stel mensen bij elkaar. Ook niet onbelangrijk.”

– Walter Smetsers –

JE HOEFT HET NIET ALLEEN TE DOEN

In de Club zitten allemaal ondernemers die er helemaal klaar voor zijn om te groeien met hun business. En helemaal klaar zijn met hun blokkades en alle mind fucks die ze tegenhoudt om er vol en moeiteloos voor te gaan.

Elke maand bekijk je aan de hand van wisselende thema’s welke blokkades er bij jou spelen. En het fijne is, door die met elkaar te delen in de Club word je je ook bewust van blokkades die onbewust in jou de boel blokkeren. Omdat je je herkent in wat een ander deelt. Omdat je getriggerd wordt, voelt dat het ook in jou iets raakt.

En dan is het tijd om die blokkades effectief en blijvend te doorbreken. Ook dat doen we samen. Met de bizar effectieve en magische Emotional Freedom Technique. Waarmee we emoties loskoppelen van gedachtes en eerdere ervaringen. Waarmee we neurologische paden verbreken en nieuwe aanleggen. Laat je verrassen, elke keer weer, wat dat voor shifts veroorzaakt.

Je hoeft dus niet langer zelf en alleen op zoek naar wat jouw groeit tegenhoudt. En je hoeft ook niet langer hard te ploeteren om je mindset te verbeteren. We doen het samen. Licht, snel en effectief.

DIT IS HOE HET WERKT

I

In de Club introduceer ik het maandthema met een video die je aan het denken zet en helpt om blokkades op te sporen.

I

Jij onderzoekt waar voor jou de blokkades zitten op dit thema en deelt die in de Club (eerste stap in het doorbreken).

I

Tijdens de maandelijkse online doorbraaksessies doorbreken we gezamenlijk met behulp van de Emotional Freedom Technique (EFT) alle blokkades.

I

Alle doorbraaksessies worden opgenomen en zijn beschikbaar in de Club. Zodat je eventueel nog zelf verder kunt tappen (is bijna nooit nodig), of een gemiste sessie zelf kunt inhalen.

WAT ZEGGEN DEELNEMERS

ELKE MAAND EEN ANDER THEMA

Elke maand pakken we een ander thema beet. Thema’s die ik intuïtief kies op basis van wat de groep op dat moment nodig heeft. Dit zijn thema’s die tot nu toe aan bod zijn geweest:

I

Abundance

I

Bold statements

I

Stappen in de identiteit van de succesvolle ondernemer

I

De ‘hoe-vraag’

I

Sales

I

Kiezen van en voor je ideale klant

I

Creativiteit

I

Ontspanning is óók werken

I

Nieuwe klanten binnenhalen kost niet veel tijd

I

Groots succes volledig omarmen

Heb je een thema gemist wat je heel goed had kunnen gebruiken? Geen paniek!

In de bibliotheek van de Club zijn de opnames van de doorbraaksessies beschikbaar. Inclusief de introductievideo’s en de learnings vanuit de Dream Business Academy. Zodat jij ook op eerdere thema’s je blokkades kunt doorbreken.

WAT ZEGGEN DEELNEMERS

EFT training testimonial
EFT training testimonial
EFT training testimonial

WAAROM ZOU JE MEEDOEN?

Dit zijn een aantal redenen van leden:

I

“Ik ben de startersfase nu echt voorbij en aan het doorgroeien naar de volgende fase. Dat roept de nodige blokkades en belemmerende overtuigingen op. Die wil ik doorbreken.”

I

“Dit is echt een fijne manier om gefocust aan de slag te gaan met mijn blokkades.”

I

“Ik ben er aan toe te genieten van het succes van mijn business, maar daar heb ik nog wel wat blokkades voor op te ruimen.”

I

“Deze overtuigingen aanpakken is zó buiten mijn comfort zone, dus er valt alleen maar winst te behalen!

I

“Ik wil geïnspireerd worden door de blokkades van anderen zodat ik me bewust word van mijn eigen onbewuste blokkades en ik ze aan kan pakken.”

I

“Ik wil meer lef tonen in mijn leven en business!”

I

Die blokkades, zó zonde voor mijzelf, maar ook voor mijn klanten, die daardoor niet met mij kunnen werken.”

EEN MAANDELIJKS MEMBERSHIP

Jij bepaalt hoe lang je aangehaakt blijft. We gaan er natuurlijk vanuit dat je razend enthousiast bent, dus je maandabonnement verlengen we automatisch. Maar je kunt je lidmaatschap maandelijks opzeggen.

€45,- per maand. That’s it.

© 2023 Maartje Koppen | Branding & Webdesign door Branding agency Marte Methorst