CREËER JE
DROOMBAAN IN
5 STAPPEN 

En haal optimaal
plezier, energie en voldoening
uit je werk

BAAL JE

(zacht uitgedrukt)

VAN JE WERK?

Jij neemt geen genoegen meer met ‘wel ok’ of ‘so so’ werk. Nee, jij wilt optimaal plezier, voldoening en energie uit je werk halen. Want je weet dat dat ook positief doorwerkt op je privéleven.

Alleen, de werkelijkheid is anders. Flink anders. En je hebt geen idee hoe het anders kan.

Velen worstelen hier mee en blijven hangen in dromen van hoe het beter kan, maar gaan niet over tot actie.

EN HERKEN JE DIT?

\

“Mijn werk vreet meer en meer energie. Ik moet er niet aan denken dit nog een jaar te moeten volhouden.

\

“Ik wil graag ander werk, maar heb geen idee wat écht bij me past. Ik word er bijna wanhopig van.”

\

Ik durf niet te solliciteren. Omdat ik niet weet wat ik wil. Omdat ik geen flauw idee heb waar ik moet zoekenOmdat ik niet weet hoe ik mezelf kan onderscheiden van al die anderen die ook op zoek zijn naar werk. En dat eigenlijk ook niet durf.

\

“Ik word zo moe van dat eeuwige getwijfel van ‘is dit het nou?‘ en  wil bewust een keuze voor een volgende stap maken, in plaats van weer per toeval ergens in te rollen.”

\

“Ik zie op tegen feestjes en verjaardagen. Eigenlijk tegen alle situaties waarin anderen mij vragen hoe het op mijn werk is. Ik wil niet steeds vertellen dat ik het helemaal niet naar mijn zin heb, en ook geen idee heb wat ik dan wel wil.

\

Ik schaam me dat ik mijn droombaan nog steeds niet gevonden heb. Al mijn vrienden zijn wél happy met hun werk en maken een fantastische carrière. Daar ben ik jaloers op. Dat wil ik ook! Waarom lukt mij dat niet?”

\

Ik wil zo graag iets doen waar ik blij van word!

Er zijn best nog dagen dat je niet met heel veel tegenzin naar je werk gaat. En je collega’s zijn misschien hartstikke leuk. Het vervelende is alleen, dat als je te lang blijft hangen in werk wat geen voldoening geeft maar wel energie slurpt:

\

Je in een negatieve spiraal terecht komt, waar het lastig uit komen is.

\

Je zelfvertrouwen afneemt en dat kun je nu net niet gebruiken als je wilt gaan solliciteren.

\

Een burn-out, overspannenheid of fysieke klachten op de loer komen te liggen.

\

Je thuis minder en minder die vrolijke, positieve en energieke partner, vriendin, zus, moeder, …,  bent die je was en zo graag weer wilt zijn.

Wees gerust, je bent niet de enige die hier mee worstelt. Velen blijven hangen in werk dat eigenlijk helemaal niet past. Durven het niet aan om daar verandering in te brengen. En dat is zo zonde.

VOOR JOU KAN HET ÉCHT ANDERS WORDEN

Er is een manier waarop jij jouw droombaan werkelijkheid kunt laten worden, weer kunt genieten van je werk zonder dat het bergen energie kost en je dagelijks afgepeigerd thuis komt. Met de Droombaanmethode is dit ook voor jou mogelijk.

STEL JE EENS VOOR

N

Je gaat elke dag fluitend naar je werk

N

Werken voelt niet meer als werken (ja, dat klinkt ontzettend Amerikaans, maar als je heel eerlijk bent, lijkt je dat dan niet gewoon ontzettend fijn?)

N

Je komt vol energie en inspiratie elke dag thuis na je werk

N

Je straalt als je het hebt over het werk wat je doet

En ook: je bent vrolijker en energieker, waardoor ook je privéleven een stuk leuker is. Je vrienden, familie, je relatie en hobby’s geef je de tijd en energie die je ze wilt geven. Kortom: je leven ziet er een stuk leuker uit.

MAAR HOE DAN?

Je bent al op zoek gegaan naar ander werk. Maar waar moet je kijken als je niet weet waar je naar op zoek bent? En toch heb je ook al een aantal sollicitaties verstuurd. Niet dat je er nou van overtuigd was dat die baan wel echt bij je paste, maar niet geschoten, is altijd mis.
Alleen, met die motivatie, was het knap lastig om een oprecht enthousiaste sollicitatiebrief te schrijven. Dus het verbaasde je ook niet echt dat je niet uitgenodigd werd. En met elke nieuwe afwijzing krijgt je zelfvertrouwen een knauw.

Maar zo hoeft het voor jou niet te gaan.
Echt, je hoeft jezelf dit niet aan te doen.

Als jij weet hoe je droombaan eruitziet en in jezelf en die droombaan durft te geloven,  als je weet welke stappen je moet zetten om je droombaan te verwezenlijken, en vooral ook welke niet, kun je heel gericht tot actie overgaan. En is het een makkie om vol overtuiging en enthousiasme jouw eigen verhaal te vertellen. Waardoor anderen direct begrijpen waarom jij de werknemer, collega of ondernemer bent waar ze naar op zoek zijn. En je dus je droombaan kunt verwezenlijken.

DOOR HEEL DOELGERICHT JE DROOMBAAN NA TE JAGEN.

DOOR HEEL
DOELGERICHT
JE DROOMBAAN

NA TE JAGEN.

Met de Droombaanmethode ontdek je hoe jouw droombaan eruitziet en leer je hoe je die kunt verwezenlijken. En essentieel: je krijgt een droombaanmindset, waardoor je voor 100% in jezelf en je droombaan gelooft. En je niet anders meer kunt dan achter jouw droombaan aangaan. En die dus werkelijkheid wordt.

EEN COACHINGSMETHODE DIE JE STAP-VOOR-STAP JOUW PERSOONLIJKE DROOMBAAN LAAT ONTDEKKEN ÉN VERWEZENLIJKEN.

EEN COACHINGS
METHODE DIE JE
STAP-VOOR-STAP
JOUW
PERSOONLIJKE DROOMBAAN
LAAT
ONTDEKKEN
ÉN
VERWEZENLIJKEN

De Droombaanmethode is bewezen effectief, meer dan 150 mensen hebben al met deze methode ontdekt hoe hun droombaan eruitziet. De methode is gebaseerd op mijn jarenlange ervaring als droombaancoach. Alle opdrachten, methodes en praktische tips die écht werken, heb ik overzichtelijk voor je bij elkaar gebracht.

Met 5 modules jouw eigen droombaan creëren
Je ontdekt aan de hand van video’s, opdrachten, checklisten en cheat sheets hoe jouw droombaan eruitziet. Om vervolgens heel actiegericht stappen te zetten die maken dat jouw droombaan mogelijk wordt.

ERVARING VAN ELINE

Door de Droombaanmethode ben ik gaan inzien dat je mag kijken naar wat bij jou past, zonder daarbij vast te houden aan bestaande rollen. Dat je dus echt iets van jezelf mag creëren en uit mag spreken wat dat dan is. En ik ben erin gaan geloven dat je ook in loondienst daardoor veel meer invloed kan hebben op wat je allemaal oppakt en onderneemt.

Ik twijfelde wel of het wel het juiste moment was voor het coachingstraject, omdat ik pas een jaar in mijn huidige baan zit. En ik vroeg me ook wel af of het niet stom is om op je 30e al een loopbaancoach in te schakelen.

Door de Droombaanmethode heb ik veel meer inzicht gekregen in wat mijn talenten zijn en hoe ik die naar voren kan brengen. Mijn verhaal en personal brand zijn veel duidelijker geworden. Daardoor kan ik ook makkelijker beoordelen of vacatures bij mij passen of niet. Maar het traject heeft me ook veel gebracht op het gebied van persoonlijke ontwikkeling in brede zin. Mijn zelfvertrouwen is gegroeid en het traject heeft me een hoop positiviteit, kracht ene energie gegeven. Verder merk ik dat ik, zonder dat het als ‘werken’ voelt, met mensen praat, netwerkgesprekken houd. Kortom, werk aan het realiseren van mijn droombaan. Het feit dat ik het ongemerkt doe, komt echt door de grondigheid en praktische inslag van de Droombaanmethode!”

– Eline –

NOG MEER ERVARINGEN VAN ANDERE DEELNEMERS

Wat ik uit de coaching heb gehaald? Energie. Om met nieuwe plannen bezig te zijn. Vertrouwen. Mijn CV is nu op orde, ik heb een duidelijk verhaal en ben er van overtuigd dat ik iets kan toevoegen. Zelfs opdrachten waar ik in eerste instantie het nut niet zo van in zag, hebben me veel gebracht. Ik leerde mezelf en mijn eigen krachten beter kennen.

Ans

“Ik zou de Droombaanmethode zeker aanraden! Omdat je enorm veel over jezelf leert. Je zoomt in op je dromen, in plaats van te focussen op banen. Je zelfvertrouwen groeit. Daarnaast vind ik dat je een hele verfrissende blik hebt op het begrip werken. Iemand die de Droombaanmethode doorloopt, wordt niet alleen op weg geholpen op werkgebied. Maar het is ook een waar cadeau aan jezelf, omdat je als persoon ook groeit.”

Diana

Heel erg bedankt voor je rol als coach. Ik heb er echt enorm veel aangehad. Niet alleen op werkgebied, maar ook in mijn persoonlijke ontwikkeling. Ik ben echt dolblij dat ik mee heb gedaan aan dit programma en kan het anderen van harte aanraden. Je positieve insteek, open, frisse en ondernemende mindset, hebben mij echt tot inzichten gebracht. Je hebt mij met je scherpe feedback aan het denken gezet. Vertrouwen gegeven als ik het even kwijt was en niet meer zag. Bedankt! De Droombaanmethode was het duwtje’ in de rug dat ik nodig had!”

Guusje

Het heeft me geholpen in het proces om mijn volgende stap in mijn loopbaan te zetten. Door mijn talenten te achterhalen en te bekijken welke rollen en organisaties het beste bij me passen. Heel verhelderend en inspirerend. Prettige werkvorm met video, opdrachten en gesprekken.

Brechje

“Ik liep tegen terugkerende ontevredenheid aan in mijn werk. In elke nieuwe baan begon na een aantal maanden de verveling toe te slaan.  Ik wilde graag onderzoeken hoe ik meer tevredenheid zou kunnen ervaren. Een ander belangrijk punt was dat ik geen balans ervaarde tussen het moederschap en werk.

Wel twijfelde ik of het het geld waard was. Het zou mijn eerste grote uitgave zijn voor mezelf.

Mijn deelname heeft me precies gebracht wat ik wilde: vertrouwen in mijn talenten, meer denken in mogelijkheden, enthousiasme, een concreet plan. Maar vooral zicht op waar ik gelukkig van word en een kracht zo sterk dat ik er soms zelf nog bang van word.

Het is een periode van reflectie, tijd voor jezelf, ontdekken. Echt een cadeau waar je de rest van je leven op terug kan grijpen.”

Karin

“Vorig jaar rond deze tijd had ik dit niet durven dromen. Het voelt zo fijn om iets te doen waar ik energie van krijg. Ik had nooit verwacht dat ik blij zou worden van 4 dagen werken, ik werk er zelfs soms 5.”

Lieke

WAT LEVERT HET JE OP?

=

Je kent je droombaantalenten

=

Je ontdekt in welke omgeving jij helemaal op je plek bent

=

Je ziet jouw droombaanbeeld duidelijk voor je

=

Je creëert een droombaanmindset: je gelooft oprecht dat jouw droombaan werkelijkheid gaat worden

=

Je vind je sparkle weer terug

EN OOK….

=

Je hebt een onderscheidend cv die duidelijk jouw unieke verhaal vertelt

=

Sollicitatiebrieven schrijven waarmee je echt wordt uitgenodigd, is een makkie voor je

=

Je hebt een LinkedInprofiel wat uitnodigt om contact met je op te nemen (en dat is wat je wilt)

=

Je hebt een heel persoonlijk en concreet actieplan om je aan vast te houden

=

Je voelt geen enkele schroom meer om volop te netwerken (en laat dat nou net de manier zijn om je droombaan te verwezenlijken)

=

Je durft nee te zeggen tegen mogelijkheden die eigenlijk helemaal niet passen (en voorkomt zo de zoveelste teleurstelling)

MAAR MISSCHIEN NOG WEL HET MEEST BELANGRIJK…

=

Je zelfvertrouwen neemt toe

=

Die altijd aanwezige onrust van “is dit het nou?” verdwijnt, want jij weet zeker “Dat is het!”

=

En daarmee komt er een enorme vastberadenheid in je naar boven

=

Je weet bovendien exact welke stappen jij moet zetten om je droombaan te kunnen verwezenlijken

=

Dus je bent niet meer te stoppen, komt in actie en blijft in actie

=

De zondagavondblues is voorgoed verdwenen

=

Bewuste keuzes maken die je daadwerkelijk verder helpen, is niet langer moeilijk, maar vanzelfsprekend

=

Je voelt je enorm trots want je neemt de eigen verantwoordelijkheid voor loopbaan en daarmee je eigen geluk

=

Je voelt vanaf dag 1 je energie en positiviteit toenemen

=

Met die hernieuwde energie en positiviteit, ga je niet alleen op je werk stralen, maar ook daarbuiten

=

En geloof mij, daar zijn ook de mensen die je lief zijn, je dankbaar voor. Want je bent een leuker, positiever, liever en energieker mens

DIT HEEFT DE
DROOMBAANMETHODE
VOOR NIENKE BETEKEND

DIT HEEFT DE
DROOMBAAN
METHODE

VOOR NIENKE BETEKEND

“De Droombaanmethode heeft me laten inzien dat ik veel meer in mijn mars heb dan ik zelf dacht of durfde te hopen. Het heeft me heel veel energie, rust en enthousiasme gebracht. Een drive om dat te gaan doen waar ik gelukkig van word. Nee durven zeggen en los kunnen laten. Een enorme boost van mijn zelfvertrouwen met betrekking tot mijn (werk)toekomst. Wat er tezamen voor zorgt dat ik voor mijn droombaan durf, kan en wil gaan!

Ik heb er ontzettend van genoten. Van alle opdrachten, alle mooie inzichten, het anders kijken naar en ondertussen super veel gedaan krijgen en leren van en over mezelf.

Als je er echt voor gaat, even deze tijd aan jezelf geeft, kom je met deze methode tot prachtige dingen. Het hoeft niet per direct je droombaan te zijn, maar ik weet zeker dat iedereen zijn droombaan in ieder geval een stukje dichter bij kan halen.”

– Nienke –

DE VIJF MODULES VAN DE
DROOMBAANMETHODE

Ken je Droombaantalenten

  Energiegevers & interesses

  Talenten

  Jij als persoon

  Dromen

Ontdek jouw Droombaanomgeving

  Ideale werkomgeving

  Jouw droombaan in beeld

Creëer een Droombaanmindset

  Droombaanmindsetkillers

  Smoezen

  Droombaanmindset stimuleerders

Breng je droombaanbeeld naar buiten

  Jouw persoonlijk profiel

  Een onderscheidend CV

  Effectief inzetten van social media

  Netwerken

Realiseer je droombaandoorbraak

  Vacatures zoeken & selecteren

  Solliciteren

  Concreet actieplan

  Actie

“Vorig jaar oktober ben ik begonnen in mijn huidige baan, waar ik het heel erg naar mijn zin heb en op mijn plek zit. Ik zit zelfs zo op mijn plek dat ik sinds 1 september teamleider ben van 2 teams en deel uitmaak van het MT. Ik ben hier uiteraard heel trots op en dat wilde ik even met je delen, want zonder het traject bij jou was ik niet zo ver gekomen!”

Annemarie

“Mijn deelname aan de Droombaanmethode heeft het geloof in mijn eigen talenten en krachten weer teruggebracht. Het heeft mij helderheid en zekerheid verschaft in hoe mijn droombaan eruit zou moeten zien en wat ik daarvoor nodig heb om dat te kunnen bereiken. En ook niet onbelangrijk, het was ook nog eens heel leuk om te doen! Bezig zijn met inzicht verschaffen in je droombaan zorgt voor nieuwe energie, obstakels worden overwonnen, je leert nieuwe mensen kennen. Je wordt weer in beweging gezet, zodat letterlijk alle energie gaat stromen en dat is een heerlijk gevoel!

Mira

BEEN THERE, DONE THAT

Ik weet als geen ander hoe jij je nu voelt. Ik heb namelijk in jouw schoenen gestaan. Na mijn studie psychologie werd ik consultant bij een internationale organisatie. Maar op een gegeven moment realiseerde ik me dat het werk meer energie kostte dan ik eruit haalde. En buiten werk was ik lang niet altijd die gezellige partner, vriendin, zus en dochter die ik wilde zijn. Als ik nu terugkijk, denk ik zelfs dat een burn-out op de loer lag. Het roer moest om. Helder. En dus ging ik op zoek naar mijn droombaan. Ik had geen idee waar ik moest beginnen en hoe ik het aan moest pakken. Ik zag door de bomen het bos niet meer. Wat had ik graag houvast gehad in die zoektocht.

Uiteindelijk ben ik eruit gekomen. Als droombaancoach heb ik ruim 7 jaar hoogopgeleide vrouwelijke 30-ers geholpen die geen genoegen meer nemen met ‘wel ok’ of ‘so so’ werk, maar niet weten hoe het anders kan, om hun droombaan te ontdekken, te verwezenlijken en leuk te houden. Zodat ze optimaal plezier, voldoening én energie uit hun werk halen. En dat werkt positief door op hun privéleven.

Al meer dan 150 mensen zijn aan de hand van de Droombaanmethode aan de slag gegaan om hun droombaan te creëren. Je bent namelijk niet de enige die worstelt met de vraag waar je nou écht blij van wordt in werk. Dagelijks hielp ik anderen te dromen, inzichten en overzicht te krijgen en actieplannen te schrijven. En inspireerde ik ze werk te maken van hun droombaan. Ik weet wat wel werkt en wat niet werkt. En ik gun het jou ook om werk te maken van je droombaan.

Daarom ontwikkelde ik de Droombaanmethode. Zodat jij gewoon stap voor stap werk kunt maken met je droombaan. Veel sneller, met veel meer vertrouwen en zonder het geworstel waar ik zelf doorheen moest.

Inmiddels heb ik het droombaancoachen losgelaten. Om zelf een volgende stap te zetten en te zorgen dat ook mijn eigen werk leuk blijft. Inmiddels coach ik succesvolle en ambitieuze coaches en leid ik andere coaches op om met de Droombaanmethode te werken. Zodat zij op hun beurt mensen kunnen begeleiden in hun zoektocht naar een droombaan. Waardoor nog veel meer mensen hun droombaan kunnen verwezenlijken en de wereld zo nog positiever wordt.

Ben jij klaar voor je eigen doorbraak op weg naar je droombaan?

KIES DAN NU JOUW PERSOONLIJKE DROOMBAANCOACH

Alle coaches zijn gecertificeerd Droombaancoach en door mij persoonlijk opgeleid en krijgen supervisie en intervisie. Ieder van hen heeft een eigen stijl van coaching en past de Droombaanmethode toe op haar eigen manier, in een eigen programma. Kies dus de coach die bij jou past.

Woon jij niet in Nederland of zit je vaak in het buitenland, maar wil je toch heel graag met de Droombaanmethode jouw droombaan ontdekken en verwezenlijken? Dat is geen probleem! Binnen de Droombaanmethode denken we in mogelijkheden, in plaats van belemmeringen. En een locatie zien ze al zeker niet als een belemmering (dus ook als er nog geen Droombaancoach in jouw regio zit, hoef je je niet te laten belemmeren om toch contact op te nemen!).

KIMBERLY
KEULERS

 

Amersfoort / Utrecht

Ik help vrouwelijke dertigers om hun droombaan te ontdekken en waar te maken. Niet vanuit het idee dat je je moet aanpassen, of iets aan jezelf moet veranderen om daar te komen. Nee. Gewoon echt jezelf zijn, en dat aan de buitenwereld (durven) laten zien. Vanuit die kern op zoek gaan naar wat er bij jou past; bij jouw talenten en jouw unieke verhaal. Zodat je eindelijk werk gaat doen waar je trots op bent. 

Wat daarvoor nodig is? Twee dingen, namelijk zelfkennis en zelfvertrouwen. Weten wie je bent, waar je blij van wordt, wat je belangrijk vindt en wat je nodig hebt. En het zelfvertrouwen om die kennis vervolgens om te zetten in actie. Je niet te laten belemmeren door onzekerheden, door belemmerende gedachten of door wat je om je heen ziet gebeuren. 

Dat gun ik je, en daar help ik je ook graag bij. Want ik geloof oprecht dat je met zelfkennis en zelfvertrouwen alles kunt bereiken wat je wil. Dus ook die droombaan!

Wil je weten hoe ik je kan helpen door de Droombaanmethode in te zetten? Neem dan een kijkje op mijn website.”

SUZANNE DE GROOTH – VERLIJSDONK

Helmond/ Brabant

Hallo mijn naam is Suzanne de Grooth en ik ben de coach achter Grooths leven.

Ik vind het belangrijk dat iedereen DIE plek in deze wereld inneemt waar hij of zij volledig tot waarde is. Een plek waar je voeldoening haalt uit je werk, je talenten volledig benut en je ook nog prettig voelt. Want alleen als iedereen die plek inneemt, kan deze wereld een mooiere en betere plek worden.

Zelf heb ik jaren geworsteld met wat die plek voor mij zou zijn, wat mijn roeping zou zijn. Zeker ook door mijn beperkte energie en mijn gezin met twee schattige maar ook actieve jongetjes waarvoor ik toch mijn beste ik wil zijn.

Nu heb ik mijn plek gevonden en ik help je graag de jouwe te vinden. Want ik geloof “Voor ieder potje is er een deksel”, ook op werk gebied!

Wil jij weten hoe ik je kan helpen door de Droombaanmethode in te zetten? Neem dan een kijkje op mijn website.”

JOLA
BOERAKKER

Vleuten / Utrecht

Verlangen I Verantwoordelijkheid I Voldoening
Dit is waar ik jou bij ga helpen!

Door te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen én regie te nemen over jouw loopbaan, creëer jij voldoening in je leven! 

Ik help jou jezelf te ontdekken, jezelf te (durven) zijn en te kiezen voor wat voor jou belangrijk is. Door samen aan de slag te gaan creëren we zelfinzicht en kunnen eventueel belemmerende patronen worden doorbroken. Dit zorgt dat je het vertrouwen ontwikkeld om ook daadwerkelijk de stappen te ondernemen die nodig zijn.

Met mijn nieuwsgierigheid, empathisch vermogen en ervaringsgerichte manier van werken ben ik betrokken bij jou als mens. Ik hou ervan om in verbinding te staan, waarbij ik je ook een spiegel voorhoud.

Een traject bij mij zorgt voor hernieuwde inspiratie en energie die stroomt. Je kiest bewust wat nu écht past en omdat het goed voelt is die volgende stap zetten in jouw loopbaan ineens dichterbij dan je dacht.

Wil je weten hoe ik je kan helpen door de Droombaanmethode in te zetten? Neem dan een kijkje op mijn  website.

KIM
TEESELINK

Arnhem / Gelderland

“Mijn missie is om jou tot bloei te laten komen, zodat je energie en voldoening ervaart in je werk en het beste uit jezelf kan halen. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om in beweging te komen!”

Ik ben Kim Teeselink, afgestudeerd Bedrijfskundige en eigenaar van Coaching4talents. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Ebbinge & Company als consultant in de werving en selectie. Ik ben opgeleid tot coach bij de Alba Academie en gecertificeerd RealDrives trainer. Vanuit Coaching4talents begeleid ik hoogopgeleide professionals die zelf de regie willen pakken over hun persoonlijke groei en loopbaan.

Graag ga ik samen met jou aan de slag met de Droombaanmethode. Een heel mooi traject waarin jij zelf gaat ontdekken wie je bent en wat je wilt. We brengen helder in kaart waar je talenten liggen en hoe je deze optimaal kunt inzetten. Ik ben er voor je om diepgang te geven. De coaching die ik aanbied geeft veel bewustwording en ruimte voor persoonlijke groei. Zodat je niet alleen in je werk maar op alle vlakken in je leven weer energie hebt en keuzes maakt die écht bij jou passen. 

Mijn werkwijze is doelgericht, intuïtief, stimulerend en persoonlijk. 

Kijk op mijn website om meer te weten te komen of mail mij voor een vrijblijvende kennismaking!

BEN JIJ KLAAR VOOR DE EERSTE STAP RICHTING
JE DROOMBAAN?

Neem dan nu contact met je Droombaancoach op en start nog deze week

Als jij er klaar voor bent om jouw droombaan te gaan ontdekken en te verwezenlijken, zet dan vandaag nog die eerste stap door nu contact op te nemen met één van de Droombaancoaches.

Jouw beslissing om met de Droombaanmethode gecoacht te worden is misschien wel de belangrijkste stap in het hele proces. Dat is namelijk jouw belofte aan jezelf dat je er nu echt voor gaat. Jouw belofte aan jezelf dat je niet langer genoegen neemt met ‘wel ok’, ‘so, so’ of ronduit baalwerk. Maar dat je gaat voor optimaal plezier, voldoening en energie uit je werk halen. Omdat je het waard bent. Hoe spannend je het misschien ook vind.

En bij het nemen van dat besluit helpen de Droombaancoaches je graag. Door samen te kijken of de Droombaanmethode en het programma wat zij daarbij aanbieden, echt is wat jij op dit moment nodig hebt.

Met een optimistische groet,

Maartje Koppen

P.S. Woon jij niet in Nederland of zit je vaak in het buitenland, maar wil je toch heel graag met de Droombaanmethode jouw droombaan ontdekken en verwezenlijken? Dat is geen probleem! De Droombaanmethode is internationaal toepasbaar.

© 2019 Maartje Koppen | Branding & Webdesign door Branding agency Marte Methorst