IK STEL JE GRAAG VOOR AAN DE DROOMBAANCOACHES DIE JOU KUNNEN HELPEN JE DROOMBAAN TE ONTDEKKEN EN TE VERWEZENLIJKEN

JOLA
BOERAKKER

Vleuten / Utrecht

Verlangen I Verantwoordelijkheid I Voldoening
Dit is waar ik jou bij ga helpen!

Door te ontdekken waar jouw hart sneller van gaat kloppen én regie te nemen over jouw loopbaan, creëer jij voldoening in je leven! 

Ik help jou jezelf te ontdekken, jezelf te (durven) zijn en te kiezen voor wat voor jou belangrijk is. Door samen aan de slag te gaan creëren we zelfinzicht en kunnen eventueel belemmerende patronen worden doorbroken. Dit zorgt dat je het vertrouwen ontwikkeld om ook daadwerkelijk de stappen te ondernemen die nodig zijn.

Met mijn nieuwsgierigheid, empathisch vermogen en ervaringsgerichte manier van werken ben ik betrokken bij jou als mens. Ik hou ervan om in verbinding te staan, waarbij ik je ook een spiegel voorhoud.

Een traject bij mij zorgt voor hernieuwde inspiratie en energie die stroomt. Je kiest bewust wat nu écht past en omdat het goed voelt is die volgende stap zetten in jouw loopbaan ineens dichterbij dan je dacht.

Wil je weten hoe ik je kan helpen door de Droombaanmethode in te zetten? Neem dan een kijkje op mijn  website.

SUZANNE DE GROOTH – VERLIJSDONK

Helmond/ Brabant

“Hallo, mijn naam is Suzanne de Grooth en ik ben de coach achter Grooths leven.

Ik vind het belangrijk dat iedereen DIE plek in deze wereld inneemt waar hij of zij volledig tot waarde is. Een plek waar je voeldoening haalt uit je werk, je talenten volledig benut en je ook nog prettig voelt. Want alleen als iedereen die plek inneemt, kan deze wereld een mooiere en betere plek worden.

Zelf heb ik jaren geworsteld met wat die plek voor mij zou zijn, wat mijn roeping zou zijn. Zeker ook door mijn beperkte energie en mijn gezin met twee schattige maar ook actieve jongetjes waarvoor ik toch mijn beste ik wil zijn.

Nu heb ik mijn plek gevonden en ik help je graag de jouwe te vinden. Want ik geloof “Voor ieder potje is er een deksel”, ook op werk gebied!

Wil jij ook ontdekken wat bij jou past en waar jij van gaat stralen? Neem dan een kijkje op mijn website.

KIM

TEESELINK

Arnhem / Gelderland

“Mijn missie is om jou tot bloei te laten komen, zodat je energie en voldoening ervaart in je werk en het beste uit jezelf kan halen. Samen gaan we op zoek naar wat jij nodig hebt om in beweging te komen!”

Ik ben Kim Teeselink, afgestudeerd Bedrijfskundige en eigenaar van Coaching4talents. Ik ben mijn loopbaan begonnen bij Ebbinge & Company als consultant in de werving en selectie. Ik ben opgeleid tot coach bij de Alba Academie en gecertificeerd RealDrives trainer. Vanuit Coaching4talents begeleid ik hoogopgeleide professionals die zelf de regie willen pakken over hun persoonlijke groei en loopbaan.

Graag ga ik samen met jou aan de slag met de Droombaanmethode. Een heel mooi traject waarin jij zelf gaat ontdekken wie je bent en wat je wilt. We brengen helder in kaart waar je talenten liggen en hoe je deze optimaal kunt inzetten. Ik ben er voor je om diepgang te geven. De coaching die ik aanbied geeft veel bewustwording en ruimte voor persoonlijke groei. Zodat je niet alleen in je werk maar op alle vlakken in je leven weer energie hebt en keuzes maakt die écht bij jou passen.

Mijn werkwijze is doelgericht, intuïtief, stimulerend en persoonlijk.

Kijk op mijn website om meer te weten te komen of mail mij voor een vrijblijvende kennismaking!”

KIMBERLY

KEULERS

Amersfoort / Utrecht

Ik help vrouwelijke dertigers om hun droombaan te ontdekken en waar te maken. Niet vanuit het idee dat je je moet aanpassen, of iets aan jezelf moet veranderen om daar te komen. Nee. Gewoon echt jezelf zijn, en dat aan de buitenwereld (durven) laten zien. Vanuit die kern op zoek gaan naar wat er bij jou past; bij jouw talenten en jouw unieke verhaal. Zodat je eindelijk werk gaat doen waar je trots op bent. 

Wat daarvoor nodig is? Twee dingen, namelijk zelfkennis en zelfvertrouwen. Weten wie je bent, waar je blij van wordt, wat je belangrijk vindt en wat je nodig hebt. En het zelfvertrouwen om die kennis vervolgens om te zetten in actie. Je niet te laten belemmeren door onzekerheden, door belemmerende gedachten of door wat je om je heen ziet gebeuren. 

Dat gun ik je, en daar help ik je ook graag bij. Want ik geloof oprecht dat je met zelfkennis en zelfvertrouwen alles kunt bereiken wat je wil. Dus ook die droombaan!

Wil je weten hoe ik je kan helpen door de Droombaanmethode in te zetten? Neem dan een kijkje op mijn website.”

BEN JIJ KLAAR VOOR DE EERSTE STAP RICHTING
JE DROOMBAAN?

Neem dan nu contact met je Droombaancoach op en start nog deze week

Als jij er klaar voor bent om jouw droombaan te gaan ontdekken en te verwezenlijken, zet dan vandaag nog die eerste stap door nu contact op te nemen met één van de Droombaancoaches.

Jouw beslissing om met de Droombaanmethode gecoacht te worden is misschien wel de belangrijkste stap in het hele proces. Dat is namelijk jouw belofte aan jezelf dat je er nu echt voor gaat. Jouw belofte aan jezelf dat je niet langer genoegen neemt met ‘wel ok’, ‘so, so’ of ronduit baalwerk. Maar dat je gaat voor optimaal plezier, voldoening en energie uit je werk halen. Omdat je het waard bent. Hoe spannend je het misschien ook vind.

En bij het nemen van dat besluit helpen de Droombaancoaches je graag. Door samen te kijken of de Droombaanmethode en het programma wat zij daarbij aanbieden, echt is wat jij op dit moment nodig hebt.

Met een optimistische groet,

Maartje Koppen

© 2022 Maartje Koppen | Branding & Webdesign door Branding agency Marte Methorst