DREAM BUSINESS RETREAT

Moeiteloos nog meer impact maken met
je business

VANWEGE DE CORONACRISIS BEWAREN WE DEZE RETREAT VOOR EEN LATER MOMENT. 

WIL JIJ OP DE HOOGTE WORDEN GEHOUDEN ZODAT JE ALS EERSTE WEET WANNEER DE RETREAT PLAATS GAAT VINDEN? STUUR ME DAN EVEN EEN MAILTJE.

BEN JIJ ER KLAAR VOOR OM EEN VOLGENDE STAP TE 

ZETTEN MET JE BUSINESS?

Voel je aan alles dat je nu echt die stap mag maken? Maar komt het er steeds maar niet van? Omdat je je tegen laten houden door…. Ja, door wat eigenlijk?

Komt het er simpelweg niet van om tijd te maken om je ideeën om te zetten in actie? Of zijn het stemmetjes in je hoofd, of misschien wel stemmetjes van anderen, die je tegenhouden? Of weet je gewoonweg niet welke stap te zetten om je business naar een volgend niveau te brengen zonder er harder voor te hoeven werken?

Ben je bereid om te doen wat er voor nodig is om je business verder te brengen en durf je te geloven dat dat moeiteloos mag gaan?

Dan neem ik je heel graag mee op Dream Business Retreat.

IN VIJF DAGEN GA JE…

\

Leren hoe je slimme business strategieën toe kunt passen op een manier die jouw business echt een stap verder brengen omdat je ze toepast vanuit alignment. Zonder dat je er keihard voor hoeft te werken. Meer impact, meer omzet, meer winst. Minder moeite.

\

Vol aan de slag met intuïtief ondernemen, de Law of Attraction (maar dan op een nieuwe en veel makkelijkere manier ) en je money mindset.

\

Je belemmerende gedachtes onder ogen zien én ombuigen. Op een manier die véél makkelijker is dan je ooit had kunnen bedenken. En waardoor jij een magneet wordt voor precies dat waar jij zo naar verlangt en manifesteren nog makkelijker gaat.

\

In actie komen. Niet alleen maar geïnspireerd worden, nadenken en praten over jezelf en je business. Nee, je gaat concreet stappen zetten om het anders doen. Want het succes van elke ondernemer zit ‘m in de actie.

WAT, WAAR EN WANNEER?

Ruim 5 dagen in een onbekende en totaal andere omgeving. Volle focus op je business. Los van de waan van alle dag. Ver weg van hoe je het altijd doet. Dwars door blokkades heen. En heel concreet inspiratie en plannen omzetten in actie. Zodat je weer thuis niet anders kunt dan verder gaan met wat je tijdens de retreat in gang hebt gezet. Waardoor je een blijvende doorbraak creëert in je denken, voelen en doen en dus in wat je manifesteert in je business en je leven. Want vanuit mijn eigen ervaring en van wat ik bij andere ondernemers zie gebeuren, weet ik dat alleen geïnspireerd raken en dingen leren, niet de verandering gaat brengen. Uiteindelijk gaat het simpelweg om doen. Maar dat klinkt simpeler dan het is.

Want du moment dat je wilt gaan doen, komen de belemmerende gedachtes en je ego om de hoek kijken. Die je doen aarzelen en tegenhouden om de eerste stap te zetten.

Maar niet tijdens deze retreat! Want ik sta 24/7 voor je klaar. Om je te coachen, aan te moedigen, met je mee te denken, je te begeleiden in dit proces, alle lessen die ik in mijn 8 jaar ondernemerschap heb geleerd met je te delen en je van super scherpe feedback te voorzien (je bent gewaarschuwd).

Je gaat jezelf tegenkomen. Keihard. En je gaat groeien. Harder dan dat je nu voor mogelijk houdt. Gegarandeerd!

 

VANWEGE DE CORONACRISIS WORDT DEZE RETREAT VERPLAATST NAAR EEN LATER MOMENT.

We starten de retreat met een welkomstdiner om elkaar rustig te leren kennen en letterlijk en figuurlijk te kunnen landen). In Datça, Turkije, ver weg van het massatoerisme en de gebaande paden, in een super mooie en comfortabele accommodatie.

Alweer 17 jaar geleden woonde ik een tijdje in Turkije en heb ik mijn hart verloren aan dit land. En dan heb ik het niet alleen over de mensen, de cultuur, de gastvrijheid en het eten en drinken (ja, dat ook). Maar ook over het ondernemerschap, het avontuur, uit je comfortzone gaan en vertrouwen dat het goed komt. Nooit ben ik op deze zaken meer getest en heb ik over deze zaken meer geleerd dan daar. En elke keer weer als ik er terugkom. En dat is wat ik jou ook wil laten ervaren. Het echt Turkije en het gevoel van vertrouwen én avontuur wat ik daar altijd voel en wat dat met je kan doen. Een authentieke en once in a life time experience.

HET WORDT EEN SUPER EXCLUSIEVE RETREAT INCLUSIEF

N

5 dagen (& 5 nachten) in een luxe accommodatie (privé kamer + badkamer) (exclusief vlucht en transfer van / naar het vliegveld)

N

mega lekker eten (alle maaltijden en tussendoortjes op de accommodatie zijn inclusief, alcoholische dranken uitgezonderd)

N

dagelijks intensieve coaching en begeleiding van Maartje

N

elke ochtend opstarten met een speciaal intuïtief ritueel

N

1 reiki behandeling door Marije de Jong, intuïtief coach en reiki master, om nog dichter bij je intuïtie te komen en blokkades op te heffen

N

1 persoonlijke EFT (Emotional Freedom Technique) behandeling om moeiteloos belemmerende gedachtes om te buigen

N

1 begeleide hike door schitterende natuur om letterlijk en figuurlijk in beweging te komen

N

1 Verrassingsexperience

BONUS 1: 3 maanden toegang tot de Dream Business Academy met alle video’s, werkbladen en overige materialen om moeiteloos en vol vertrouwen te ondernemen

BONUS 2: de eerste 4 deelnemers krijgen een professionele fotoshoot door brandingfotograaf Mirjam van Helvoort van Fotografie met een verhaal op deze waanzinnige locatie waarmee je jezelf en je bedrijf super aantrekkelijk kunt positioneren.

Je krijgt een eigen slaapkamer en badkamer. Omdat je omgeven met andere ambitieuze ondernemers super fijn en inspirerend is. Maar het ook heel fijn is om je terug te kunnen trekken en even tot jezelf te komen.

DEZE RETREAT IS NIET VOOR IEDEREEN

Ik vind het namelijk mega belangrijk dat de energie klopt. Voor jou, voor mij en voor de groep. Omdat het alleen dan gaat werken. Omdat het alleen dan magisch wordt. En dat is waar ik voor ga, dat het magisch gaat zijn. En de grootste verandering die je tot nu toe hebt meegemaakt.

Dit is de deal: jij bent een ambitieuze ondernemer die open staat voor intuïtief ondernemen en de Law of Attraction en bereid is om blokkades onder ogen te zien. Je gaat er voor. Omdat je gelooft in wat je te bieden hebt, in wat jij hier te doen hebt. En omdat je nog veel meer impact wilt maken dan dat je nu al doet. Jij voelt 100% dat je hier bij wilt zijn. Dat dit is wat jij en je business nu nodig hebben. No matter what.

Ben jij die ondernemer? Dan ga ik heel graag met jou op retreat. Omdat jij degene bent die grote stappen kan zetten en ook echt gaat zetten.

VOEL JIJ
“HIER MOET IK BIJ ZIJN”?

VANWEGE DE CORONACRISIS BEWAREN WE DEZE RETREAT VOOR EEN MOMENT WAAROP WE WEER VEILIG, GEZOND EN RELAXT SAMEN KUNNEN KOMEN. WIL JIJ OP DE HOOGTE WORDEN GEHOUDEN ZODAT JE ALS EERSTE WEET WAT DE NIEUWE DATA WORDEN? STUUR ME DAN EVEN EEN MAILTJE.

Er kunnen maximaal 8 ondernemers mee. En alleen de eerste 4 aanmelders krijgen die fantastische bonus fotoshoot. Just that you know…

Voel jij aan alles dat je hier bij moet zijn?

Stuur me dan een mailtje. Dan stuur ik je een aantal vragen toe en plannen we een call in.

Oh mensen, ik kan niet wachten tot het zo ver is, ook al duurt dat gegeven de huidige situatie nog even. Het gaat magisch worden. Er gaan zulke mooie dingen gebeuren. Zeker weten.

En het gaat maken dat jij nog heel veel meer moois de wereld in kan brengen. Nog veel meer impact kan maken. Nog een veel groter verschil hier kan maken. Ik kan niet wachten om daar aan bij te dragen.

Groetjes,

Maartje Koppen

P.S. Wil jij niet wachten totdat de situatie verandert en de retreat weer plaats kan vinden? Wil jij gewoon nu al de shift maken met je business naar het volgende level? Dat snap ik! Laat je dan ook vooral niet tegenhouden, maar kom in actie. Je bent van harte welkom in de Dream Business Academy.

Heb je nog vragen? Stuur me even een berichtje!

6 + 2 =

© 2022 Maartje Koppen | Branding & Webdesign door Branding agency Marte Methorst