Was het je al opgevallen dat Sabine van der Hulst op social media veel vaker voorbij komt de laatste tijd?

Dat is en blijft toch wat me de meeste vervulling geeft.

Niet de kwetsbaarheid die mijn klanten tonen in onze samenwerking.
Niet de last die ik bijna letterlijk van hun schouders zie lazeren als we op het punt zijn dat oude overtuigingen en waarheden worden losgelaten door het tappen.
Niet de verlichting die vervolgens doorbreekt op hun gezicht.
Niet de verwondering na een EFT sessie die nauwelijks onder worden kan worden gebracht.
Niet de bankbaarheid die ze op dat moment uiten.

Begrijp me niet verkeerd, ook dat is allemaal mooi en prachtig en maakt me dankbaar en nederig bovendien.

Maar dit is slechts het begin.

Waar het mij om te doen is, is om wat dat loslaten en die verlichting vervolgens in gang zet. Welke concrete verandering er dan op gang komt en wat dat betekent voor iemand.

Dat is het échte resultaat waar ik samen met jou voor ga als we je oude overtuigingen, blokkades, waarheden, verhalen, angsten of twijfels (kies maar, mij maakt het niet uit hoe je het noemt) blijvend doorbreken en nieuwe neurale verbindingen aanleggen door te tappen.

Dus ja, als ik dan een paar weken later van Sabine terugkrijg dat ze het inmiddels heel ‘normaal’ vindt om haar stem te laten horen en haar gezicht te laten zien en zich dus niet meer tegen laat houden door haar oude overtuiging en dit dan óók nog eens zichtbaar in een review in woorden weet te vatten, dan ben ik dankbaar, nederig én vervult.

P.S. En dank aan Sabine voor haar openheid in deze review waarin ze laat zien dat er ook voor een doorgewinterde en succesvolle onderneemster als zij vlakken van het ondernemerschap zijn waar overtuigingen nog dwars kunnen zitten.