BOEK JE CALL MET ONS IN…

…. en bespreek hoe wij je kunnen helpen om eindelijk die rust en vrijheid in je business te brengen en massive impact te maken.

IN DEZE CALL KIJKEN WE SAMEN MET JOU:

[

Welke mindfucks je tegenhouden om je business op jouw voorwaarden naar het volgende hoofdstuk te leiden, zodat je meer headspace, tijd en energie hebt om die dingen te doen die je al te lang uitstelt.

ZIJ GINGEN JE VOOR

Lees hieronder meer succesverhalen.

– Anique van Kooij –

“Voordat ik met jou ging samenwerken, zat mijn agenda vol, had ik moeite mijn energie hoog te houden en stond wat ik verdiende niet in verhouding met wat ik er aan tijd en energie in stopte. Ik kwam er maar niet uit hoe ik die Next level stap moest maken. Nu heb ik in één jaar tijd mijn omzet verdrievoudigd ten opzichte van het jaar ervoor en de investering zo ruimschoots terugverdiend door groots te leren denken en zonder harder te gaan werken.”

“Nu heb ik in één jaar tijd mijn omzet verdrievoudigd.”

– Jette van Duijn –

“Ik was happy in mijn bedrijf, het liep goed, klanten wisten me goed te vinden. Maar ik verlangde ook naar een nog succesvollere business. Ik liep tegen een plafond aan en mijn aanbod, klanten en prijzen voelde niet meer kloppend. En eerlijk gezegd voelde het vaak ook ‘saai’. Zonder dat ik het wilde, verslapte ik in m’n bedrijf en werd ik nonchalant.

Met mijn hoofd en harde werken was ik ver gekomen, maar ik wist dat deze volgende stap in mijn business een andere aanpak nodig had.

Voordat ik instapte, was ik bang dat mijn bedrijf complex zou worden, veel klanten, veel freelancers om in te huren, veel rompslomp. Maar door mijn aanbod weer terug naar de kern te brengen en mijn focus op 1 programma te leggen, versimpelde juist alles. Ik verscherpte mijn programma “Master Your Program’ en de prijs verdubbelde doordat ik mijn waarde weer volledig ging voelen. Ik kreeg weer veel meer tijd en ruimte om echt met mijn klanten te verbinden en hen op de meest impactvolle manier te helpen. En heb ik nu EFT in de vingers, waarmee ik oneindig mijn eigen blokkades én die van mijn klanten kan doorbreken.

De eindeloze scherpe vragen van Maartje daagden me constant uit om echt op het hoogste niveau te denken en te spelen. Ik kreeg steeds nieuwe perspectieven hoe ik mijn waarde op de meest lucratieve manier neerzet.”

“Ik kreeg steeds nieuwe perspectieven hoe ik mijn waarde op de meest lucratieve manier inzet. “

PLAN JE CALL

Kies een geschikt moment voor onze call. Daarna krijg je een aantal vragen om je alvast beter te leren kennen.

Wil jij massive impact maken op je klanten, je omzet én je kwaliteit van leven? Met rust & vrijheid als constante waarden in je business?
Dan heb je de juiste plek gevonden.