JIJ ZOEKT EEN NOT SO AVERAGE BUSINESS COACH IN UTRECHT.

OF EEN BUSINESS MENTOR, SPARRINGPARTNER, ONDERNEMERSCOACH OF COACH VOOR ONDERNEMERS IN UTRECHT. MÉT DIE EXTRA DIEPGANG.

Zodat je weer kunt genieten van je succes, rust in je kop én vrijheid

Jij wilt niet alleen je bedrijf, maar ook jezelf toekomstbestendig maken. Bent op zoek naar meer dan alleen zakelijk succes. En snapt dat daarvoor naast slimme strategieën en sterk ondernemerschap, ook persoonlijke ontwikkeling nodig is. En dus een business coach of ondernemerscoach in Utrecht die écht de diepte ingaat met je.

ONDERNEMEN HOEFT EEN BUSINESS COACH IN UTRECHT JE NIET TE LEREN, IK OOK NIET

Je hebt immers al bewezen dat je dat prima kunt. Maar word je er nog blij van? Kun je er nog van genieten?

Of heeft je bedrijf inmiddels de leiding overgenomen? Natuurlijk, jij bent de baas, dat weet je zelf ook wel. Maar met dat ‘baas zijn’ en het succes van je bedrijf, komt er ook veel op je af. Veel verantwoordelijkheid. Keuzes die gemaakt moeten worden. Lijnen die uitgezet en bewaakt moeten worden. Personeel dat gemanaged moet worden.

En met een beetje pech, heb je een creatief hoofd en ben je een (zeer) snelle denker. Creëert je brein steeds weer ideeën die jij, laat staan de mensen om je heen, nauwelijks bij kunnen benen. Terwijl je tegelijkertijd moet zorgen dat je bedrijf blijft draaien…

Kortom: van echte rust in je kop is al een tijd geen sprake meer. Genieten van het succes? Daarvoor ben je te druk, met het najagen van die droom voor morgen of het gedoe van vandaag. En je vrijheid als ondernemer? Dat lijkt meer een utopie te zijn inmiddels.

Kan ook anders! Dat weet je prima. En inmiddels is het tijd ook!

Maar let’s face it, je draait vast in je eigen gedachtestromen en staart je blind op je eigen zienswijze. Alleen ga je er geen verandering in krijgen.

Dat is waarom jij op zoek bent naar een not so average business coach in Utrecht

Want laten we eerlijk zijn…

$

... als je meer bezig bent met de day-to-day business dan je lief is...

$

... als je te weinig de visionaire in jou de ruimte geeft…

$

... als er gedoe is met compagnons, werknemers of aandeelhouders en de samenwerking steeds stroever loopt…

$

... als je je business klaar wilt maken voor overname, maar het tegelijkertijd lastig vindt om zaken los te laten of anders te gaan doen…

$

... als het succes er is, met alles wat daarbij hoort, maar het steeds vaker begint te knagen en de lol en voldoening steeds verder te zoeken zijn...

$

... als het hoog tijd is dat jij en je copagnon(s) weer op één lijn komen...

$

... als je meer dan gezond voor je is, je werk mee naar huis neemt en je lichaam net iets te vaak waarschuwingssignalen afgeeft…

… dan weet jij prima dat het anders kan. Maar zien HOE het anders kan, is een ander verhaal, laat staan om het anders te doen.

Daarom voel je sterk de behoefte om iemand naast je te hebben staan. Een business coach in Utrecht, ondernemerscoach, sparringpartner, give it (or me) a name, maar eigenlijk meer dan dat. Business coach meets psycholoog, zoiets?

Iemand die je niet naar de mond praat, maar je van eerlijke feedback voorziet. Bij wie je je twijfels en onzekerheden neer kunt leggen. Bij wie je je ideeën kunt toetsen. Met wie je de diepte in gaat terwijl je tegelijkertijd meer lucht voelt. Die je vragen stelt die nog nooit iemand anders je stelde. Je op scherp zet en een ander perspectief laat zien.

Iemand met niet alleen goede coach skills, maar die ook snapt wat ondernemen inhoudt.

VOOR WIE IS DEZE BUSINESS COACH IN UTRECHT?

Voor MKB ondernemers en directeuren, die als koploper in hun vakgebied de wereld mooier willen maken. En die koppositie willen behouden. Maar dat niet ten koste willen laten gaan van hun kwaliteit van leven.

Mijn business coaching is voor jou als je voelt dat er nog veel meer in zit en klaar bent voor een groeisprong. Een sprong waarbij je jezelf en jouw ondernemerschap naar het volgende level wilt tillen.

Als je weet dat je het in  je hebt hebt om een nog krachtigere versie van jezelf te belichamen waardoor je jezelf en je bedrijf naar een volgend hoofdstuk kunt leiden, maar je nog niet ziet hoe.

Als je bereid bent om echt naar jezelf te kijken, omdat je weet dat echt verandering van binnenuit komt, en vastgeroeste patronen en overtuigingen achter je durft te laten.

Als je bereid bent verantwoordelijkheid te pakken voor je eigen ontwikkeling en je eigen geluk. En dat durft te vertalen naar de keuzes die je maakt en de acties die je onderneemt.

Als je vanuit nieuwsgierigheid bereid bent te experimenteren in je ontwikkelingsproces, juist als het spannend wordt. Zodat er radicaal zaken veranderen, want voor gepiel in de marge doe je het niet.

En als je snapt dat theoriiën interessant zijn en tools handig om te gebruiken, maar dat er voor een blijvende en diepgaande verandering méér nodig is. 

Deze business coaching reikt je af en toe quick wins en praktische tips aan, maar vooral een diepgaande shift in wie jij als mens en ondernemer bent.

HI, IK BEN JOUW NOT SO AVERAGE BUSINESS COACH IN UTRECHT

Maartje Koppen, aangenaam. Ik ben niet ‘your average business coach’ noch ‘your average shrink’.

Ik snap de menselijke psyche én ik snap het spel dat ondernemen heet. Ik heb een feilloze radar voor verhalen die we onszelf vertellen, maar ons niet meer dienen (of sterker nog: die ons geen steek meer verder brengen).

Als Emotional Freedom Technique expert, ondernemerscoach en psycholoog doorzie ik moeiteloos je zelfsaboterende gedachtes en gedragingen én help ik je ze radicaal te doorbreken. Forever. Zodat er ruimte ontstaat. Energie. Headspace. Rust en vrijheid. Waardoor je ‘opeens’ gaat zien en voelen hoe het óók kan en mag.

Hoe je nog grootser kunt zijn. Nog gedurfder. Of juist veel meer vanuit rust kunt ondernemen. Veel meer in connectie met je compagnon(s), werknemers en klanten.

Ik help je bovendien die persoon en ondernemer te worden die je hebt te zijn om je bedrijf naar het volgende hoofdstuk te leiden. 

Mijn jarenlange ervaring als proces optimalisator in het bedrijfsleven neem ik uiteraard mee in mijn messcherpe coaching. Het doorzien van processen en vooral zien waar het eenvoudiger en efficiënter kan, is een automatisme.

Daarnaast breng ik ook mijn ervaring in verschillende branches in het ondernemerschap in. En daag ik je uit buiten de gebaande paden te denken en te kiezen voor wat echt bij jou, jouw missie en het bedrijf past, in plaats van wat gebruikelijk en dus logisch lijkt.

$

Waardoor je de leider én visionair in je eigen business bent. Stevig, krachtig, vastberaden en met de focus op de lange termijn en de grote lijnen.

$

Waardoor je wél die vrijdag vrij neemt. Wekelijks. En er van geníet, schaamteloos en zonder schuldgevoel.

$

Waardoor je minder stress ervaart, evenwichtiger in je vel zit, je beter slaapt en die schouders van je niet meer strak staan van de opgebouwde spanning.

$

En waardoor je weer de lol en voldoening gaat voelen, want laten we wel zijn, dat harde werken om het succes wat je nu hebt vast te houden, maakt het er niet per sé leuker op.

Dat gun ik je. Ondernemen op jouw voorwaarden en op een toekomstbestendige manier. Zodat jij weer geniet van je vak, het ondernemerschap én het leven. Daar is het hoog tijd voor, vind je niet?

Luister naar verhalen van andere MKB ondernemers

Over hun groeipijnen en andere uitdagingen

WERK SAMEN MET JOUW COACH VOOR ONDERNEMERS IN UTRECHT

Ons gedrag wordt niet bepaald door onze gedachtes, maar door onze gevoelens. Willen we blijvend ons gedrag veranderen, en daarmee de resultaten die we bereiken, dan hebben we op de gevoelslaag dus te shiften. Mijn begeleiding onderscheidt zich door diep op die gevoelslaag het verschil te maken en steeds tussen 3 elementen van coaching te schakelen.

EMBODY

Volledig belichamen van de mens en ondernemer die je te zijn hebt om je bedrijf naar het volgende hoofdstuk te leiden op een toekomstbestendige manier, zowel voor het bedrijf als voor jouzelf.

BREAK THROUGH

Radicaal losbreken van overtuigingen en patronen met de Emotional Freedom Technique, een waanzinnig effectieve tool die diep in de hersenen nieuwe neurologische paden aanbrengt waardoor je niet alleen anders gaat denken, maar ook gaat voelen en dus doen.

ENVISON

Het zien van het nog grotere perspectief voor het bedrijf en alles wat dat mogelijk maakt. Met daarbij oog voor de concrete stappen en processen die nodig zijn om dat grotere perspectief te verwezenlijken.

Niet bekend met de Emotional Freedom Technique?
Luister deze podcast.

“Wat is EFT en waarom is het zo waanzinnig effectief?”

HOE ZIET MIJN SAMENWERKING MET DEZE NOT SO AVERAGE BUSINESS COACH IN UTRECHT ER CONCREET UIT?

Natuurlijk wil je weten hoe onze samenwerking eruitziet én wat het jou concreet gaat opleveren. I mean, als ondernemer ben je gewend om kritisch te kijken naar de investeringen die je doet, toch? Of ga jij daarin ook op je gevoel af?

Anyway, om dat aan te kunnen geven, ga ik graag het gesprek met je aan. Zodat je me kunt vertellen wat je uitdagingen zijn en waar je naar verlangt. Om samen te onderzoeken wat jij op het punt waar je nu vast zit écht nodig hebt om dat volgende hoofdstuk in je ondernemerschap in te gaan.

Na dit gesprek heb je sowieso duidelijker wat je écht wilt, wat er voor je mogelijk is en waar de échte uitdaging in zit om dat te verwezenlijken. En weet en voel je wat een samenwerking met deze not so average coach voor ondernemers in Utrecht je oplevert.

IK  DAAG JE UIT OM JOUW ONDERNEMERSCHAP NAAR HET VOLGENDE LEVEL TE TILLEN.

BELUISTER HIER MIJN PODCAST

EN NU IS HET TIJD DAT JIJ EN IK VERDER PRATEN.

I KNOW IT. YOU KNOW IT.