Gisteren had ik een fotoshoot. Want: een aantal van mijn huidige foto’s passen niet meer.

Niet meer bij wie ik nu ben en waar ik nu sta.

Maar, veel belangrijker, ze sluiten totaal niet aan bij het punt waar ik naartoe ga met mijn business.

Wil ik dat de Wet van Aantrekking mij optimaal ondersteunt daar moeiteloos te komen, dan is dit echt super belangrijk: ik heb NU al te handelen vanuit dat punt waar ik wil zijn. Alsof ik er al ben.

Ik heb te stappen in de identiteit van de onderneemster in mij die daar al is.

Op alle vlakken van mijn business.

Dus ook in hoe ik mijzelf laat zien en positioneer.

En dat is wat jij ook te doen hebt.
Stappen zetten en keuzes maken vanuit het punt waar je wilt komen. Niet gebaseerd op hoe het nu is (of nog erger: hoe je het tot nu toe altijd hebt gedaan).

Want als je in die stappen en keuzes blijft hangen, dan is dat ook wat het universum je zal geven.

β€œAls je doet wat je altijd deed, krijg je wat je altijd kreeg”. Dat is niks meer of minder dan de Wet van Aantrekking die zijn ding doet.

Je hebt het dus anders te doen.

Door die foto’s te maken van de ondernemer die al next level werkt. Met die next league klanten. Voor die next level (of high end, so you want) prijzen. Vanuit die versterkte stevigheid. Waarmee je nog véél meer impact maakt.

Het zit β€˜m natuurlijk niet alleen in je foto’s. Het zit β€˜m ook in je marketing. In je aanbod. In JOU.

Kortom: als jij serieuze groeiplannen hebt, dan heb je NU al de stappen te zetten vanuit dat perspectief, vanuit die mindset, vanuit de identiteit van die onderneemster.

Dan heb je dat te omarmen Γ©n te belichamen, vol overtuiging.

En vol vertrouwen.

En dat is waar de grootste uitdaging vaak zit: echt voelen en vertrouwen dat jij het volledig kunt ZIJN. Die verwachting waar kunt maken, naar jezelf en naar je klanten toe. Dat kunt dragen.

Voel jij dat verlangen Γ©n die uitdaging? Er zijn nog een paar plekken vrij voor de 2-daagse Leer zelf blijvend je business blokkades doorbreken met EFT.

Wees welkom.